Blog

Slapen op een heerlijk Van Landschoot matras

Slapen op een heerlijk Van Landschoot matras

Zoals je wellicht is opgevallen, hebben we sinds kort vele bedden en matrassen toegevoegd aan ons assortiment. Matrassen van Van Landschoot en bedden van het merk Vipack. Beiden van Belgische afkomst.

Geplaatst op 12-02-2018
Maak je werkplek gezellig

Maak je werkplek gezellig

Zoals je ongetwijfeld hebt opgemerkt besteden we op Tiqqel ook aandacht aan de werkplek. De meubels die je bij ons vind kan je gebruiken bij jou op kantoor of bij je thuis. Wanneer je thuis werkt dan is een goede werkplek essentieel. Helemaal wanneer het gaat om een bureau en bureaustoel.

Geplaatst op 09-01-2018
Dressoir als pronkstuk in je woonkamer

Dressoir als pronkstuk in je woonkamer

In je woonkamer kan een dressoir of soortgelijk wandmeubel een pronkstuk zijn. Het grappige is dat in de Middeleeuwen deze meubels werden gezien als sierstukken voor in de hal of salon. Achter de kastjes werd het luxe tafelzilver en linnen opgeborgen.

Geplaatst op 08-12-2017
Slapen in een Vipack bed

Slapen in een Vipack bed

Kijk jij ook zo uit naar Pakjesavond? Met de komst van de Sint begint de huiselijke gezelligheid. We maken een originele surprise, schrijven gedichten en pakken kadootjes uit. Met name voor de kinderen zijn het spannende tijden. Wat gaat de Sint hen schenken?

Geplaatst op 23-11-2017
Yes, de jaren 70 style is terug

Yes, de jaren 70 style is terug

Als je met enige regelmaat de woonmagazines leest dan is het je ongetwijfeld opgevallen dat de jaren 70 haar intrede doen in het interieur.

Geplaatst op 07-11-2017
Kasten in alles soorten en maten

Kasten in alles soorten en maten

Het uitzoeken van een kast is niet altijd even makkelijk. Helemaal wanneer het gaat om een kast voor in je woonkamer. Een kast is erg bepalend hoe je interieur eruit komt te zien.

Geplaatst op 05-10-2017
Vipack kinderbedden direct leverbaar

Vipack kinderbedden direct leverbaar

Soms overkomt het je gewoon. Uit naam van Tiqqel.nl bezoeken wij veel beurzen, praten met inkopers en keuren de producten bij onze fabrikanten. We maken afspraken met onze leveranciers waarbij prijs en kwaliteit belangrijke uitgangspunten zijn.

Geplaatst op 31-08-2017
Shop tijdens de zomervakantie jouw interieur bij elkaar

Shop tijdens de zomervakantie jouw interieur bij elkaar

Alle scholen in Nederland hebben momenteel zomervakantie. Voor menigeen is het de tijd van onthaasting en bijkomen van de drukte van alledag. Even een paar weken de accu opladen en er dan weer fris tegenaan.

Geplaatst op 24-07-2017
Nieuwe uitstraling en collectie

Nieuwe uitstraling en collectie

Als je met enige regelmaat onze website bezoekt, dan zal je gezien hebben dat we de laatste maanden hard hebben gewerkt aan een nieuwe uitstraling. Niet alleen is de online winkel veranderd, maar ook zeer zeker het gehele assortiment. Een nieuwe fase in ons bestaan.

Geplaatst op 09-06-2017
Gebruik je kortingscode op tiqqel.nl

Gebruik je kortingscode op tiqqel.nl

Het nieuwe jaar is weer begonnen en vanuit onze kant, weliswaar een beetje later dan normaal (een tiqqeltje anders) wensen we je een heel fijn 2017 toe. De afgelopen maanden hebben we vele nieuwe producten aan ons assortiment kunnen toevoegen.

Geplaatst op 11-01-2017
Gezelligheid

Gezelligheid

De dagen worden donkerder, dus tijd om het weer gezellig te maken in huis. De woonkamer wordt voorzien van een leuk bijzettafeltje, het dekbed op je slaapkamer krijgt een nieuw dekbedovertrek en in de keuken hang je een gezellige hanglamp op. Zo gezegd, zo gedaan.

Geplaatst op 30-11-2016
Twijfelaarbed of tweepersoonsbed

Twijfelaarbed of tweepersoonsbed

In je huis of appartement heb je verschillende ruimtes waar je je plezierig kan voelen. In de woonkamer kan je heerlijk chillen op een lekker zittende bank, in de keuken kan je urenlang met je vrienden natafelen aan de lange steigerhouten keukentafel en in je slaapkamer kan je je heerlijk terugtrekk

Geplaatst op 12-08-2016
Extra korting tijdens de OS 2016

Extra korting tijdens de OS 2016

Ofschoon we in 2016 met ons Nederlands voetbal elftal niet hebben meegedaan aan het EK 2016, beleven we veel plezier aan onze nieuwe sporthelden. De namen Max, Epke, Dafne en Tom zijn in Nederland meer dan wereldberoemd.

Geplaatst op 04-08-2016
Korting op meubels

Korting op meubels

We hebben op onze website een aparte pagina samengesteld waar je de leukste en beste aanbiedingen kan vinden voor meubels in de slaapkamer, woonkamer of tuin.

Geplaatst op 16-06-2016
Een zorgeloze nachtrust

Een zorgeloze nachtrust

Jouw slaapcomfort start met een matras, maar eindigt daar helaas niet. Om die reden bieden wij een totaal pakket van toebehoren aan. Dat doen wij uiteraard anders dan anders, we zijn tenslotte niet voor niets een tiqqeltje eigenwijs.

Geplaatst op 01-06-2016

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Tiqqel

Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  9