Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

Een zorgeloze nachtrust

Geplaatst op 01-06-2016

Jouw slaapcomfort start met een matras, maar eindigt daar helaas niet. Om die reden bieden wij een totaal pakket van toebehoren aan. Dat doen wij uiteraard anders dan anders, we zijn tenslotte niet voor niets een tiqqeltje eigenwijs.

Om die reden hebben wij dan ook een speciale aanbiedingen pagina met bedden en matrassen voor bijna fabrieksprijzen.

Niet alleen een passend matras is cruciaal voor een goede nachtrust, evenzo geldt dit voor een hoofdkussen, dekbed, dekbedovertrek en of laken. In samenwerking met onze leveranciers, onder andere de Belgische matrassenfabrikant Van Lanschoot, bieden wij via onze website een totaalpakket van al deze producten aan.

Naast het juiste bed, matras en kussen geeft het je ook extra nachtrust wanneer je slaapkamer helemaal compleet is. Extra meubels maken van je slaapkamer een praktisch en vertrouwd nestje. Wat dacht je van een voetbank? Een stijlvol verlengstuk van jouw bed waarop of waarin je bijvoorbeeld kussens en dekens legt. Natuurlijk kan je kiezen voor een voetenbank die precies bij je bed past, maar waarom zou je niet lekker het tegenovergestelde doen door bijvoorbeeld een steigerhouten dekenkist aan het uiteinde van het bed te plaatsen. Uiteraard mag een nachtkastje ook niet ontbreken. Erg handig voor een sfeervolle nachtlamp of opbergplek voor je smartphone.

Je ziet het al, we hebben genoeg keus. Mocht je door de bomen het bos niet meer zien, schroom dan niet om ons te contacten. Wij helpen je graag.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen