Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

Extra korting tijdens de OS 2016

Geplaatst op 04-08-2016

Ofschoon we in 2016 met ons Nederlands voetbal elftal niet hebben meegedaan aan het EK 2016, beleven we veel plezier aan onze nieuwe sporthelden. De namen Max, Epke, Dafne en Tom zijn in Nederland meer dan wereldberoemd.

Alleen bij het noemen van de voornaam weet menigeen al over wie je het hebt. En dat vinden wij vanuit Tiqqel natuurlijk helemaal top.

Met de aankomende Olympische Spelen voor de deur kunnen we nog meer genieten van onze helden. Wat zou het mooi zijn als Epke en Yuri een medaille voor hun turn oefeningen halen. Dafne uiteraard goud op de 100 meter en 200 meter……en wat te denken van onze Tom op zijn racefiets. En dan hebben we het nog niet eens over onze Nederlandse handbal dames, hockey dames en hockey heren. Laat staan onze top-zwemster, met de achternaam die vrijwel niet uit te spreken is, die straks in het Holland Heineken House luid zal worden toe gezongen.

Dat gaan we allemaal beleven. Heerlijk onderuit gezakt op een driezitsbank kijken naar de televisie. Of wellicht vanuit je bed, die lekkere boxspring, kijken en wegdromen over de sportsuccessen van onze atleten. En mocht het ook nog eens mooi weer zijn, dan kijk je vanzelfsprekend vanuit je luie hangstoel of trendy tuin loungebank.

Dat doen wij ook!!! Vandaar dat we tijdens de OS 2016 een speciale kortingscode hebben samengesteld die jou de mogelijkheid geeft om met 5% korting producten via onze site te kopen. Gebruik hiervoor de code OS2016.

We wensen je ontzettend veel sportplezier deze zomer. 

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen