Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

Gebruik je kortingscode op tiqqel.nl

Geplaatst op 11-01-2017

Het nieuwe jaar is weer begonnen en vanuit onze kant, weliswaar een beetje later dan normaal (een tiqqeltje anders) wensen we je een heel fijn 2017 toe. De afgelopen maanden hebben we vele nieuwe producten aan ons assortiment kunnen toevoegen.

Variërend van een mooi goedkoop twijfelaar bed tot en met een luxe dining table. Zoals je weet zijn we van alle markten thuis en proberen we ook dit jaar weer de meest trendy meubels voor de meest gunstige prijs aan te bieden.

Het afgelopen jaar stond ook in het teken van uitproberen. De ene keer gaat dat goed, de andere keer iets minder. Dat doen we omdat we een tikkeltje (tiqqeltje) eigenwijs zijn en niet meer roeien met de stroom. We doen niet aan ingewikkeld geld verspillende campagnes, aansluiten bij dure keurmerken en ondoorzichtige aanbiedingen. We willen transparant blijven en op basis van goede inkoop jouw een leuke aanbieding doen. Hoe dat kan? We hebben samenwerking met grote leveranciers, fabrikanten en keurmerk gecertificeerde (Thuiswinkel) online winkels. Wat wij verkopen leveren zij tegen de standaarden die zij naar buiten communiceren. En dat bevalt ons, onze leveranciers en onze klanten goed. Het gaat zelfs zo ver dat wanneer iemand op zoek is naar een leuk meubelstuk, hij/ zij ons kan contacten met de vraag of wij het ook voor een goedkopere prijs kunnen leveren. Zijn wij altijd de goedkoopste? Nee dat niet. Wel kunnen wij over het algemeen zeer snel leveren, en doordat wij geen gebruik maken van allerlei instanties kunnen we dat vaak wel tegen een concurrerende prijs doen.

Wat ons betreft gaan we van 2017 weer een heel mooi jaar maken. Een jaar met leuke aanbiedingen. Om dat al meteen gestalte te geven, hebben wij vanuit tiggel.nl een kortingscode samengesteld die jou 10% korting op het gehele assortiment geeft. Gebruik de kortingscode 0101-Korting12-3112 en ontvang je eerste cashback. We wensen je een gezond 2017 toe.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen