Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

Korting op meubels

Geplaatst op 16-06-2016

We hebben op onze website een aparte pagina samengesteld waar je de leukste en beste aanbiedingen kan vinden voor meubels in de slaapkamer, woonkamer of tuin.

Deze pagina wordt met enige regelmaat voorzien van trendy producten welke wij direct vanuit ons magazijn tegen hoge kortingen uitleveren. Waarom doen wij dit? Heel simpel, wij zijn van mening dat je niet heel internet hoeft af te speuren voor een of andere kortingscode. Daar geloven wij niet in. Sterker, wanneer wij een kortingscode aan verschillende partijen verstrekken dan zien wij dat deze partijen hiermee gaan adverteren. Zij pakken op deze manier een commissie die we liever direct aan jou geven. Nobel? Noem het een tiqqeltje eigenwijs.

Voor de maand juni hebben we een aantal mooie tuinartikelen die we met extreme korting aanbieden. Wel is het zo dat we in dit geval het OP=OP principe hanteren. Wat dacht je van de hangstoel Relax taupe of hangstoel Fiji grey? Voor nog geen € 229,00 lig jij heerlijk te relaxen in een van deze stoelen.

Zoek je nog niets voor buiten, maar ben je wel op zoek naar de mooie trendy ogende Scandinavische eetkamerstoel? Wij hebben de Lady eetkamerstoelen in de aanbieding. Bij de grote online warenhuizen staat deze stoel een stuk duurder geprijsd. Voor maar € 69,00 heb jij al een stoel die de bekende houten poten in combinatie met een kuipzetel heeft in jouw bezit.

Ben je ook niet op zoek naar dit soort producten, maar ben je net bezig om je slaapkamer opnieuw in te richten? Kijk dan eens bij de slaapkamer aanbiedingen. Het is maar een suggestie. We wensen je veel tiqqel plezier met je koopje. 

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen