Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

Lente

Geplaatst op 17-03-2016

Dagelijks gaat de temperatuur met enkele graden omhoog. De bomen komen in bloei, de geur van de lente is waarneembaar en de gezichten staan weer op vrolijk. Met andere woorden: Lente je bent meer dan welkom.

Het is de tijd voor de grote schoonmaak in huis. Alle meubels aan de kant, de ramen openen en vervolgens de poetsdoek en/of stofzuiger grondig zijn werk laten doen. Wellicht zelfs tijd om wat kleine veranderingen in je interieur aan te brengen. Een leuk bijzettafeltje of nieuwe stoel. Net weer even wat anders, dat kan je zoveel plezier geven.

Met de lente en het zonnetje wordt het ook tijd om weer lekker buiten te leven. Je maakt je balkon, terras of tuin weer helemaal klaar om te genieten van al het leuks. Vanuit tiqqel.nl zijn wij er ook helemaal klaar voor. Met onze tuinmeubilair leveranciers hebben we prachtige loungesetsdining sets en parasols samengesteld.

Heb je een balkonterras en zit je aardig op de wind? Geen enkel probleem, hiervoor hebben we handige windschermen. Wil je de zomer heerlijk met je vrienden en of familie chillen op een heerlijke loungebank. Geen probleem, we hebben genoeg keus. Of wat dacht je van een heerlijke hangstoel? Overal te gebruiken. Zowel in je huis, op je balkon of in je tuin. Boek erbij, muziekje aan…….lekker wegdromen! Wij zouden zeggen, optimaal tiqqelen van de zomer! Geniet ervan.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen