Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

Maak je werkplek gezellig

Geplaatst op 09-01-2018

Zoals je ongetwijfeld hebt opgemerkt besteden we op Tiqqel ook aandacht aan de werkplek. De meubels die je bij ons vind kan je gebruiken bij jou op kantoor of bij je thuis. Wanneer je thuis werkt dan is een goede werkplek essentieel. Helemaal wanneer het gaat om een bureau en bureaustoel.

Wanneer je thuis werkt dan is het plezierig dat je werkplek, werkkamer of studeerkamer er gezellig uit ziet. Ook wanneer je kinderen in deze ruimte hun huiswerk moeten maken of dat je rustig je favoriete krant of tijdschrift wilt lezen. Materiaalkeuze en gebruik van verschillende kleuren bepalen jouw interieurkeuze voor je thuis werkplek. Hierbij dien je uiteraard ook goed te kijken naar de functionaliteit van je bureaustoel en bureau. En doemen zich meteen een aantal vragen op. Wat is de juiste hoogte van je bureau, is je bureau diep en breed genoeg zodat je zonder je problemen je laptop kan gebruiken en ruimte over hebt om het één en ander op je bureaublad te plaatsen? En dan moet je ook nog eens goed kijken naar de functionaliteit van je bureaustoel. Belangrijkste is dat deze aangenaam zit.

Je hebt bij Tiqqel.nl ontzettend veel keus uit verschillende bureaus van de merken Tenzo, woood, Actona en Woodman. Prachtige designburo’s in een retro uitvoering met handige opberglades. Wat te denken van het bureau Astelle of het iconische laptop bureau Farringdon. En uiteraard hebben we ook vele verschillende burostoelen. Ofschoon een stoel erg persoonlijk is, geven we je als tip mee dat de burostoel hix de meest populaire is. Vanuit onze kant zouden we zeggen, kijk eens rond in ons assortiment en wellicht vind jij de juiste combinatie voor jouw werkkamer.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen