Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

Nieuwe uitstraling en collectie

Geplaatst op 09-06-2017

Als je met enige regelmaat onze website bezoekt, dan zal je gezien hebben dat we de laatste maanden hard hebben gewerkt aan een nieuwe uitstraling. Niet alleen is de online winkel veranderd, maar ook zeer zeker het gehele assortiment. Een nieuwe fase in ons bestaan.

Zoals je weet zijn de mensen achter Tiqqel.nl een beetje anders. We zeggen zelf, een tiqqeltje eigenwijs. Alles hebben we veranderd, maar niet onze gedachtegang en werkwijze. Zo blijven we nog steeds heel scherp inkopen bij onze leveranciers en reizen we stad en land af naar de nieuwe trends op het gebied van home & living.

Om je nu een voorbeeld te geven. Wat te denken van de prachtige Scandinavische meubels met retro look? Of wat te denken van de heerlijke hangstoel voor in de tuin? Of wat te denken van dat ene supermatras van het merk Pure & Perfect? Allemaal producten die ook zijn te verkrijgen bij andere (online) aanbieders van home & living producten. Maar hé……wij zijn Tiqqel.nl en doen dat net even anders. Hoe, simpel…..gewoon geen bezorgkosten in rekening brengen. Die kosten schuiven we door naar onze leveranciers. Wij houden ons bezig met de inkoop en zoektocht naar mooie producten.

Wat te denken van de trendy schoenenkast Northgate of de super populaire Tenzo boekenkast Bess? Zeg nou zelf……dit zijn toch prachtige producten. Passen uitstekend in je appartement of huis. Ze zijn stijlvol, trendy en betaalbaar.

Hetzelfde hebben we bij onze bedden collectie. We hebben prachtige kinderbedden van het merk Vipack en Maxbedden. Mooie bedden voor een scherpe prijs. Ben je op zoek naar een mooi en betaalbaar twijfelaarbed voor jezelf? Dan kunnen we met een gerust hart de twijfelaar bed Pocket 140x200 aanraden. En dat allemaal zonder dat je de bezorgkosten moet betalen.

We wensen je veel Tiqqel plezier toe op onze vernieuwde website. 

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen