Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

Slapen in een Vipack bed

Geplaatst op 23-11-2017

Kijk jij ook zo uit naar Pakjesavond? Met de komst van de Sint begint de huiselijke gezelligheid. We maken een originele surprise, schrijven gedichten en pakken kadootjes uit. Met name voor de kinderen zijn het spannende tijden. Wat gaat de Sint hen schenken?

Het feest van Sinterklaas geeft de koude wintermaanden kleur. Het is de tijd van saamhorigheid, samen genieten van al het fijns wat je hebt. De maand december is zo en zo een maand met vele feestelijke dagen. Het is ook een maand waarin vele mensen een paar dagen nemen. De één gaat op vakantie, de ander gaat wat klussen in huis.

De afgelopen jaren zien wij dat ook terug. De maand december wordt gebruikt om het huis gezellig te maken. Er wordt met meubels geschoven, kaarsjes staan her en der verspreid en de woon- en of slaapkamer wordt voorzien van nieuwe home accessoires of meubelstukken.

Met name in de wintermaanden zien we extra vraag naar kinderkamer meubels. Letterlijk en figuurlijk. De kinderkamers worden voorzien van een nieuw behang, het bed wordt verplaatst of vernieuwd en de kamer wordt voorzien van leuke accessoires. Met name het kinderbureau of de halfhoogslaper is dan erg populair. Wij zijn dan ook maar wat blij met een leverancier als Vipack. Vipack is specialist in kinderkamermeubels. Zij ontwerpen, ontwikkelen en produceren buitengewoon mooie en kwalitatief goede meubels voor een hele scherpe prijs. Niet voor niets dat wij dan ook graag de kinderbedden, kinderkasten en kinderbureau’s tijdens de feestdagen promoten. Het zijn namelijk allemaal Top producten.

Wat te denken van de complete kinderkamer Amori, mooie speelse meubels in een klassiek witte uitvoering. Van babybed tot een stoere kajuitbed voor de tiener. Of wat te denken van het stoere eenpersoonsbed Alex uit de Vipack Alex collectie. De combinatie van staal en hout, prachtig voor een stoere jongenskamer. Zoals je ziet allemaal prachtige producten. Producten die Sinterklaas absoluut cadeau zou willen geven. Want ook de Sint gaat voor goede kwaliteit. Helemaal wanneer de gegeven bedden, kasten of buro’s voor goedkope prijzen worden aangeboden.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen