Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

Slapen op een heerlijk Van Landschoot matras

Geplaatst op 12-02-2018

Zoals je wellicht is opgevallen, hebben we sinds kort vele bedden en matrassen toegevoegd aan ons assortiment. Matrassen van Van Landschoot en bedden van het merk Vipack. Beiden van Belgische afkomst.

Beide familiebedrijven zijn afkomstig uit Belgie en timmeren al jarenlang hard aan de weg op het gebied van slapen. Van Lanschoot produceert al sinds 1925 kwalitatief zeer goede matrassen voor met name de betere woon-en slaapwinkels. Het merk Vipack is zeer toonaangevend op het gebied van kinderbedden. Ook hierbij staat kwaliteit voorop. En deze kwaliteit is terug te vinden in hun creatieve collectie ledikanten en ander kinderkamer meubilair.

We hebben gemerkt dat het kiezen van een bed, al dan niet in combinatie met een matras, niet altijd even makkelijk is. Ga je voor een eenpersoonsbed, twijfelaar bed of tweepersoonsbed? En wanneer je op zoek bent naar een leuk kinderbed heb je ook nog eens de keuze voor bijvoorbeeld een halfhoogslaper voorzien van een buro of extra lades. En wanneer je het bed hebt uitgekozen, dan moet je ook nog op zoek naar het juiste matras. Ga je voor een pocketvering matras of een koudschuim matras? Uiteraard helpen we je graag om het juiste matras uit te kiezen. Dat is overigens gemakkelijker gezegd dan gedaan. Niet dat we niet willen helpen, maar met name dat het kiezen van een matras een hele persoonlijke keuze is. Bij elk matras op onze site hebben we op een duidelijke manier de specificaties weergegeven. Zo zie je in één overzicht direct de hoogte van het matras, de samenstelling en de eigenschappen.  

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen