Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

Studentenkamer

Geplaatst op 30-05-2016

Hot or not, that is the question. De afgelopen weken hebben we via onze facebookpagina met enige regelmaat een stelling gedeponeerd.

Hot or not, that’s the question. De afgelopen weken hebben we via onze facebookpagina met enige regelmaat een stelling gedeponeerd. De vele overwegend positieve reacties hebben ons meer inzicht gegeven welke producten trendy zijn en waar we wellicht meer van moeten opnemen in ons assortiment. Mede door jullie reacties hebben we gerichte keuzes kunnen maken bij de aankoop van nieuwe stoelen, tafels en banken.

We zien dat de Scandinavische retro meubelen immens populair zijn. Helemaal onder studenten. Het leuke aan Scandinavisch design is is dat alle meubels er niet alleen prachtig uitzien, maar ook nog eens multi functioneel zijn. En dat komt zometeen bij de inrichting van je studentenkamer uiteraard goed van pas, althans als jij een van de 210.000 gelukkige eindexamenkandidaten bent en besluit om het aankomende schooljaar op kamers te gaan.

Een gemiddelde studentenkamer heeft een oppervlakte van 20 vierkante meter, zeg maar 4 meter bij 5 meter. En in die kamer moet je straks slapen, eten, studeren en uiteraard feest vieren met je mede-huisgenoten. Met die weinige vierkante meters moet je dus creatief omgaan. Wij van tiqqel.nl begrijpen dat als geen ander. We hebben jarenlang ook in zo’n kleine ruimte geleefd.

Wij willen je graag helpen om je studentenkamer optimaal in te richten. Zo hebben wij prachtige slaapbanken welke je in een handomdraai kan veranderen naar een tweepersoons bank of twijfelaar bed. En wat dacht je van een mooie tafel van Scandinavisch design met bijvoorbeeld super trendy Lady stoelen. De tafel kan je gebruiken als bureau, chill tafel en uiteraard als eetkamertafel. Wederom twee vliegen in een klap. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zoals gezegd willen we je graag helpen. Bekijk regelmatig onze aanbiedingen pagina. Op deze pagina tonen we met enige regelmaat producten met minimaal 30% korting. Mocht je tips hebben, schroom niet om ons te contacten. 

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen