Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

Tiqqel, aanbiedingen en facebook

Geplaatst op 25-01-2016

Zoals we vaker hebben aangegeven zijn wij vanuit tiqqel af en toe een beetje eigenwijs. In ons winkelcentrum kan je kijken, vergelijken en eventueel een leuk product kopen. Op zich is dat allemaal niet zo spannend, er zijn tenslotte meer van dit soort initiatieven.

Wat we wel anders doen is dat wij ook vanuit tiqqel direct producten verkopen. Deze producten worden met minimaal 20% extra korting aangeboden op ons platform. We kunnen deze producten zo goedkoop aanbieden omdat deze artikelen afkomstig zijn uit de magazijnen van onze adverteerders en dat wij vanuit tiqqel niet doen aan “verkoopbevorderende” initiatieven als Thuiswinkel Waarborg, Keurmerk, etc. etc.  Deze kwaliteitskeurmerken zullen absoluut hun nut hebben, maar wij geloven in de goedheid van de mens en het bedrijf. Voor ons is het vanzelfsprekend dat je er alles aan doet om je afspraken na te komen.

Kan je ons dan wel vertrouwen? Dat  is een vraag die ongetwijfeld direct boven komt drijven als je dit zo leest. Het antwoord is heel simpel, namelijk “Ja”. Ons bedrijf werkt samen met alleen maar gecertificeerde bedrijven die aan allerlei kwaliteitseisen voldoen. Kwaliteitseisen die zijn opgesteld door de erkende thuiswinkelorganisatie platforms. Deze bedrijven adverteren op onze site, geven kortingscodes en/of geven ons de mogelijkheid om producten met extra korting via ons eigen winkelkanaal te verkopen.

Om tiqqel nog eens extra onder de aandacht te brengen zijn we een leuke facebookcampagne begonnen. Eentje die net een tiqqeltje anders is. Ik zou zeggen, like ons en je doet mooi mee met deze campagne. Zie voor meer info: https://www.facebook.com/tiqqel/ Voordat je het in de gaten hebt, is je woonkamer vompleet veranderd. In dit geval met grote dank aan onze adverteerder Maxmeubels.nl.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen