Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

Trends

Geplaatst op 11-05-2016

Wat zouden wij het mooi vinden om zelf een eigen trendy meubel op de markt te kunnen brengen. Helaas zijn wij niet creatief genoeg om nou net dat leuke meubelstuk te ontwikkelen. Wat we wel goed kunnen is het signaleren en volgen van trends.

Uiteraard doen wij dat niet alleen, dat doen wij in samenwerking met onze leveranciers. Zij volgen ook de trends en gaan vervolgens in hun eigen fabriek de producten maken. Wij hebben de afgelopen jaren van dichtbij mogen zien wat er dan allemaal gebeurt. De stap van tekentafelschets naar het uiteindelijke tastbare product is ronduit intrigerend. Het leuke aan creatieve mensen is dat ze heel anders naar een product kijken. Wij noemen dat een tiqqeltje creatief. Zo zijn er de afgelopen jaren zeer veel mooie producten ontstaan. We hoeven alleen maar te verwijzen naar de retro meubelen of steigerhouten meubelen om te laten we zien wat we hiermee bedoelen.

De laatste jaren zie je tevens dat de standaard tuinmeubelen ook aan het veranderen zijn. De kunstof ogende loungsets worden nu uitgevoerd in wicker of aluminium. Een mooie product hiervan is de Pina Colada loungset. Een tiqqeltje retro, een tiqqelte stoer, een tiqqeltje industrieel..........eigenlijk alles wat wij mooi vinden. En niet alleen wij, deze set is een ontzettende hardloper. Lijkt het je wat, kijk dan snel naar deze prachtige set.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen