Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

Tuinbank

Geplaatst op 12-04-2016

Via televisie , radio of social media wordt breed geadverteerd met de meest trendy tuinmeubelen tegen de meest goedkope prijs. Bij alle grote winkelketens, tuincentra en bouwmarkten kan je voor een relatief lage prijs een tuinset kopen.

Via televisie , radio of social media wordt breed geadverteerd met de meest trendy tuinmeubelen tegen de meest goedkope prijs. Bij alle grote winkelketens, tuincentra en bouwmarkten kan je voor een relatief lage prijs een tuinset kopen. Wij van tiqqel.nl doen daar niet aan mee, simpelweg omdat wij van mening zijn dat de gelden die worden ingezet voor marketing beter kunnen worden verrekend in een gunstige prijs.

De laatste dagen zien we een enorme vraag naar tuinbanken. En dan met name de klassieke tuinbank welke prachtig in de tuin of op het balkon geplaatst kan worden. Samen zitten op een tuinbank en genieten van de dingen om je heen. Het is zo simpel, maar o zo leuk.

We hebben de metalen tuinbank, de houten tuinbank, de steigerhouten bank......banken voor twee personen of tuinbanken voor drie personen. Voor ieder wat wils. Wij zelf vinden de metalen tuinbank St James helemaal het einde. Kijk snel op de site van tiqqel.nl.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen