Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

Twijfelaarbed of tweepersoonsbed

Geplaatst op 12-08-2016

In je huis of appartement heb je verschillende ruimtes waar je je plezierig kan voelen. In de woonkamer kan je heerlijk chillen op een lekker zittende bank, in de keuken kan je urenlang met je vrienden natafelen aan de lange steigerhouten keukentafel en in je slaapkamer kan je je heerlijk terugtrekken, uitrusten en opladen voor de volgende dag.

Vanuit tiqqel.nl begrijpen we dat elke kamer van je huis een belangrijke kamer is, hoe groot of klein die ook is. En zo zal elke kamer aan bepaalde eisen moeten voldoen. Neem nu de slaapkamer. Je slaapkamer moet rust uitstralen. Dat kan natuurlijk op heel veel manieren worden gerealiseerd. De kleur van de muren, de meubels (met name waar het gaat om het opbergen van kleding en beddengoed), kleur van de lamellen of gordijnen en niet onbelangrijk het type bed wat je plaatst in je slaapkamer. Daarnaast is het fijn dat je slaapkamer of slaapplek af te scheiden is van de andere kamers in huis. Zo kan je helemaal tot jezelf komen. In je eigen wereld, je eigen interieur en je eigen stilte.

Zoals gezegd is de keuze van het type bed een zeer belangrijke. Er zijn  vele verschillende bedden en boxsprings. Je hebt een eenpersoonsbed (neemt niet veel ruimte in), tweepersoonsbed (gezellig met zijn tweeën, maar over het algemeen neemt deze ook veel ruimte in) en het twijfelaar bed. De naam zegt het al, twijfelaar. Net te groot voor een eenpersoonsbed en net te klein voor een tweepersoonsbed. Overigens kan je twisten over wat nou de standaard afmetingen moeten zijn van een eenpersoons bed, tweepersoons bed of twijfelaar bed. Gemakshalve gaan we uit dat een twijfelaarbed de standaard afmetingen heeft van 120 cm x 200 cm of 140 cm x 200 cm. Overigens heb je ook twijfelaar breedte maten bij boxspring bedden en verschillen de lengtematen van een bed van 190 cm tot 220 cm.

Maar wat is nou het grote voordeel van een twijfelaarbed? Zoals aangegeven heeft het bed een breedtemaat van circa 120 cm tot 140 cm en is daarmee over het algemeen goed te plaatsen in je slaapkamer. Het neemt niet veel ruimte in beslag. Behalve dat je alleen in het bed kan slapen, kan je ook met zijn tweetjes heerlijk slapen in het bed. Overigens moet je er dan wel van houden dat je heel dicht tegen elkaar slaapt.

De meeste mensen kopen een twijfelaarbed vanwege de ruimte én om de luxe van een tweepersoonsbed. Genoeg ruimte om je comfortabel te kunnen voelen. En dat merken wij bij tiqqel.nl als geen ander. Ruim 80% van de bedden die wij verkopen zijn twijfelaarbedden, waarbij de Michigan en de Pocket de absolute toppers zijn. Deze bedden zijn mooi breed (140 cm), zien er trendy uit en voldoen aan alle comfort. En niet geheel onbelangrijk, ze zijn betaalbaar. Op de site van tiqqel.nl vind je al twijfelaarbedden vanaf € 129,00. En behalve dat je voldoende keuze uit bedden hebt, hebben wij ook nog eens kwalitatief goede matrassen voor lage prijzen als optie aan het bed toegevoegd. Uiteraard in de juiste afmeting. Wij zouden zeggen……..veel slaapplezier.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen