Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

Verlichting of verzuchting

Geplaatst op 11-12-2015

Het zou je zo maar kunnen overkomen. Het hele jaar door denk je aan van alles en nog wat, maar uitgerekend de week voor Kerst ben je te laat met het kopen van een kerstboom.

En wanneer je die boom hebt gekocht, blijkt vervolgens die kerstverlichting niet te werken.In een flashback zie je wat er vorig jaar afspeelde. Nieuwjaarsdag zat je met een kater op de bank. De avond daarvoor had je heerlijk genoten van het feestgedruis. In plaats van nagenieten, zat je op de bank te turen naar die kerstboom en alles wat daaromheen ligt. Voornamelijk dennennaalden, een kapotte kerstbal en meer troep.

In je enige oplevende moment van die dag besloot je om die kerstboom meteen het huis uit te gooien. Niet geheel voorzichtig ontmantel je de boom, waarbij het verlengsnoertje van de kerstverlichting ook nog eens stuk gaat. Dat moment komt nu ineens weer bovendrijven. Wij van tiqqel.nl zouden juist om deze situatie enorm moeten lachen. Het zou ons zo kunnen overkomen. Wij zouden dan ook zeggen….weg met die kerstboom en maak je huis gezellig met een mooie kroonluchter of industriele hanglamp.

En laten wij nou net via Maxverlichting.nl een kortingscode van 10% voor jou hebben geregeld. Kijk op onze site naar een mooie lamp, klik op de advertentie en lever vervolgens je kortingscode MV-TIQQEL-12 in bij Maxverlichting. Want zeg nou zelf, een tiqqeltje gezelligheid vind je toch ook op een andere manier.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen