Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

Vrolijkheid

Geplaatst op 15-12-2015

Nog even en dan is het weer Kerstfeest. De tijd van gezelligheid, de tijd van vrede en de tijd van bezinning. Het is ook de tijd van cadeautjes aan elkaar geven. Cadeautjes heb je in vele verschillende vormen.

De mooiste cadeautjes die je van je naasten kan krijgen is de liefde. En steeds vaker wordt de liefde extra benadrukt door het geven van een mooi cadeau.

Wij van tiqqel.nl zijn ons er terdege van bewust dat het geven cadeautjes in de maand december een dure bezigheid is. Die oude man met de baard is nog niet eens vertrokken of het volgende (kado) evenement dient zich aan. Eerst met zijn allen de kerstboom optuigen en vervolgens de boom aan de onderkant vullen met de meest prachtige dingen. Helaas kan je je geld maar een keer uitgeven, met tot gevolg dat je keuzes moet maken in hetgeen je wilt aankopen.

Wij gaan je daarmee helpen. Zoals je wellicht hebt begrepen zijn wij een tikkeltje eigenwijs. Wij hebben een van onze partners gevraagd om enkele kortingscodes beschikbaar te stellen. Zit je te dubben over het geven van een mooie ring of het aankopen van dat noodzakelijke matras? Treur niet, met de kortingscode van Maxbedden ontvang je 10% extra korting op een aankoop.

Hoe je dat doet? Heel simpel. Ga via tiqqel.nl op zoek naar een mooi bed, lekker matras of handige kledingkast. Klik daarop en vul de kortingscode MB-TIQQEL-12 in op de afrekenpagina. Zo hou je mooi geld over voor de aankoop van een cadeau voor onder de boom. Wij zouden zeggen: geniet van je aankoop en tiqqel je met veel plezier door de feestdagen.    

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen