Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

Waarom Tiqqel

Geplaatst op 08-12-2015

Wie verzint nou de naam tiqqel? Deze zes woorden, met aanvullend een heel groot vraagteken, zijn ons de afgelopen weken heel wat keer ter ore gekomen. Tsja hoe verzin je deze naam.

Vanuit ons bedrijf komen we regelmatig in contact met fabrikanten, leveranciers, producenten en webwinkels van home & living producten.

Tot een jaar of 5 geleden kon je jezelf nog een beetje onderscheiden. Hiermee bedoelen we als webwinkel of platform. Tegenwoordig zie je dagelijks nieuwe webwinkels ontstaan. Allemaal geboren met de gedachte dat zij de nieuwe Bol.com, Beslist, Marktplaats of Zalando zullen zijn. Allemaal sites die over het algemeen dankbaar gebruik maken van de productkennis van de daadwerkelijke initiatiefnemer. Wij van tiqqel.nl zijn van mening dat je het goede met het slimme moet verbinden. Uiteraard zei iedereen tegen ons dat wij met die gedachtegang ook niet voldoende onderscheidend zijn. En daar heeft iedereen gelijk in.

Op tiqqel.nl maken we ook gebruik van de content van andere webwinkels, maken we ook gebruik van een kortingscode, maken we ook gebruik van doorlinks…….en zo nog veel meer. Maar wat wij nog eens extra doen, en dat doen er niet zoveel, is dat wij wekelijks super aanbiedingen presenteren. Nou is dat uiteraard ook niet zo spannend, maar wel wanneer deze super aanbiedingen (de zogenaamde tiqqel deals) tegen ontzettend lage prijzen worden aangeboden. En dat doen wij helemaal zelf. Geen hulp van een adverteerder of distribiteur. Nee, onze aanbiedingen zijn helemaal afkomstig van ons en worden ook door ons zelf bezorgd. En dat kunnen wij alleen maar doen doordat wij direct inkopen bij verschillende partijen. We hanteren hierbij altijd het credo: OP = OP. Noem het een tikkeltje eigenwijs, tikkeltje brutaal of tikkeltje slim. Het woord tikkeltje heeft iets liefs en ondeugends tegelijk.

Terugkomend op de vraag “Wie verzint nou de naam tiqqel?” is het antwoord dat we ons in het woord tikkeltje kunnen vinden. Zozeer dat we zelfs het woord tikkeltje op onze eigen manier schrijven. Met kleine letters, dat dan ook nog. Veel tiqqel plezier!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen