Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Buiten

Komen motto’s als ‘maak van buiten het nieuwe binnen’ je bekend voor? Misschien wel. Maar waar vind je nu de inspiratie om deze filosofie in daden om te zetten? Bij woonwinkel Tiqqel natuurlijk! Wij doen met ons diverse aanbod tuinmeubilair de dingen graag een Tiqqeltje anders. Bij ons vind je bijvoorbeeld diverse hangstoelen waarin je helemaal kunt ontspannen. Zet de cocktail maar klaar op een tuintafel en klap je parasol uit. Wat is nu lekkerder dan met gesloten ogen even wegdromen of in alle rust een boek lezen? Wij hebben een uitgebreid assortiment met sfeervolle tuinstoelen, tafels, tuinbanken en andere inspirerende accessoires voor buiten!

Buiten tuin

Niets is lekkerder dan na een warme werkdag buiten in de tuin heerlijk uit te puffen. Tiqqel heeft alles waarmee je jouw eigen lounge tuin creëert. Als de zon fel schijnt biedt een vrolijke design tuin parasol uit ons assortiment direct verkoeling. Buiten in een tuin aan het water zijn steigerhouten meubelen helemaal op hun plaats. Deze hebben een warme houtkleur die ook uitstekend past in een groene setting. Leef je helemaal uit en schep buiten in je tuin de sfeer waar jij je het beste bij voelt!

Loungebank buiten

Als sinds jaren is een loungebank buiten de trend. Waarom zou je een beproefd recept veranderen? Zolang er ruimte is voor je eigen creativiteit kunt is dat geen enkel probleem volgens Tiqqel. Geen smaak is gelijk en met jouw eigen voorkeuren laat je gemakkelijk doorschemeren wie jij bent en waar jij waarde aan hecht. Ons aanbod tuinmeubelen is zo divers dat wij ons nauwelijks kunnen voorstellen dat je niet slaagt.

Heb je daar twijfels over? Neem dan contact op met binnen- en buiteninterieur specialisten en wij helpen je graag om de loungestoel of loungebank voor buiten te vinden die bij je past.

Buiten meubels

Weer en wind krijgen geen vat op goede buiten meubels. Ben je op zoek naar een geschikte loungeset voor de tuin? Deze zijn bij Tiqqel verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Riet is van oudsher geliefd om de natuurlijke uitstraling, maar vergt veel onderhoud. Dat probleem heb je niet met wicker. Onze buiten meubels van deze unieke kunststof hebben een patroon van vlechtwerk dat van riet lijkt, maar kunt u desgewenst het hele jaar buiten laten. Zo hebben wij complete tuinsets in ons assortiment, waarvan je verzekerd bent dat de meubels mooi op elkaar afgestemd zijn. 

Buiten inspiratie

Tiqqel is dé woonwinkel waar je ook voor buiten inspiratie vindt. Het terras is misschien wel de eerste plek waar je binnenstapt als je de woonkamer verlaat. Deze overgang hoef je zeker op warme dagen helemaal niet te merken. Als je dat wenst, vind je gemakkelijk een tuinstoel of ligbed waarin je heerlijk kunt neerploffen. Wil je wegdromen of een boek lezen? Tiqqel vult het met een eigenzinnig aanbod liever niet voor je in. Zo heb je alle vrijheid om buiten inspiratie te vinden en te scheppen!

Tiqqel is de webwinkel op het gebied van wonen, eten, slapen, werken en voor het buiten leven. Voor werkkamer, slaapkamer en eetkamer inspiratie ben je bij ons aan het juiste adres!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen