Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Relaxen zul je met de prachtige ligbedden die je vindt op Tiqqel! Stuk voor stuk hippe en trendy exemplaren. Maar vooral heel erg zacht en lekkere ligbedden. Lig je hierop, dan houd je je ogen niet open! Met de zon op je gezicht soes je zo een eindje naar dromenland. Heerlijk toch na een drukke werkdag- of week?

We hebben prachtige houten exemplaren, maar ook ligbedden van riet. En wat dacht je van een schommelstoel? Het is geen droom, hiermee kun je inderdaad al schommelend in de zon wegdromen. Vakantie in eigen tuin, op ieder moment van de dag. Dat wil toch iedereen? Deze ligbedden staan daarnaast ook nog eens prachtig in iedere tuin. Geen lompe dingen, maar hip en modern.

Onze ligbedden zijn van de beste kwaliteit en voor de beste prijs! Wij vinden het belangrijk om onze prachtige producten voor een mooie prijs aan te bieden. Daarom onderhandelen wij iedere dag met onze aanbieders over kortingen en aanbiedingen. Naast producten voor de tuin, bieden wij ook eetkamertafels, stoelen, slaapkamerkasten, matrassen, kleding en woonaccessoires aan. Allemaal voor de beste prijs!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen