Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Zoveel soorten mensen er zijn, zoveel soorten tuinsets bieden wij aan bij Tiqqel. Voor iedereen wat, dat is wel duidelijk. Een perfecte set voor de perfect aangeharkte tuin met hortensia’s netjes gepoot in borders bijvoorbeeld. Een rieten met glazen tafel met daarom heen vier elegante stoelen. Maar ook voor de ‘snel de tuinset neerzetten, want de zon schijnt’- types hebben we perfecte combinaties.

Wat te denken van de hippe Miamipinkset? Vier plastic hardroze klapstoelen en een brede witte tafel. En hoe oogt dat? Gezellig! Flesje wijn op tafel en laat de zomer maar beginnen denken wij bij Tiqqel als we zoiets zien. Uitgebreid dineren en nog langer natafelen.

Wij vinden het geweldig om sets aan te bieden die net even anders dan anders zijn. Een tuinset met een ronde tafel bijvoorbeeld. Of een tuinset met een grote eikenhouten tafel. Ruimte genoeg voor alle onverwachte bezoekers tijdens het barbecuefeest.

We hebben ook tuinsets met aan weerszijden twee banken. Net een picknicktafel, maar dan een Tiqqeltje anders. Voordeel van veel door de ons aangeboden tuinsets is dat ze gemakkelijk op te bergen zijn. Want helaas, hoeveel we ook van de zomer houden, er komt altijd een einde aan. En dan wil je die prachtige tuinset netjes opbergen op zolder.

Neus lekker rond op onze vergelijkingssite. Vergelijk de aanbieders, de producten en vergelijk vooral de prijzen! Wij willen de mooiste producten voor de goedkoopste prijs aanbieden. Tip: kijk ook even bij ons superleuke bistrosets. Staat geweldig op een balkon!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen