Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Lange zomeravonden, eindeloos praten, genieten van lekkere zomerse salades, een flesje witte wijn erbij of een roseetje, barbecue aan. De tuintafel is in de zomer de spil van de tuin. Alles draait eromheen. Een tuintafel moet dus met zorg uitgekozen worden.

Wat is je smaak, hoe groot is de ruimte die je ter beschikking hebt, hoeveel stoelen moeten er minimaal omheen passen, moet de tuintafel in de winter naar binnen kunnen? Allemaal vragen waar je een antwoord op wilt voordat je tot aanschaf overgaat.

Bij Tiqqel krijg je de ruimte en de rust om uitgebreid te zoeken naar de geschikte tuintafel. Bij ons krijg je alle tijd om te zoeken, te vergelijken en te wikken en te wegen. En wil je er nog een nachtje over slapen? Dat vinden wij bij Tiqqel geen enkel probleem. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij de tuintafel hebben voor jou. Met ons uitgebreide aanbod aan tuintafels is er altijd een te vinden die in jouw tuin past.

We bieden tuintafels aan in diverse afmetingen, stijlen en materialen en voor diverse prijzen. Op onze vergelijkingswebsite kun je uitgebreid vergelijken en uiteindelijk de beste koop voor de beste prijs scoren. We hebben ronde, vierkante, rechthoekige, teakhouten, marmeren, glazen, gietijzeren en plastic tuintafels in allerlei kleuren. En allemaal zijn ze geschikt voor die lange heerlijke zomeravonden die je voor ogen hebt. Naast producten voor de tuin, bieden wij ook eetkamertafels, stoelen, slaapkamerkasten, matrassen, kleding en woonaccessoires aan. Allemaal voor de beste prijs!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen