Eetkamer

Als er één kamer in huis is waar je gezellig met vrienden of familie de tijd neemt om te dineren dan is dat de eetkamer. Het woord eetkamer is een groot begrip. Vaak is de eetkamer een gedeelte van de woonkamer of keuken. De plek waar je eettafel staat aangevuld met een mooie kast of dressoir. Vanuit Tiqqel.nl hebben we voldoende meubels en accessoires om je eetkamer helemaal naar jouw wensen in te richten.

Populaire producten

 • Prijsknaller
  Maxtrendy Eetkamerstoel Jerome lichtgrijs

  Eetkamerstoel Jerome lichtgrijs

  € 129,- € 99,-
   
 • Maxliving Barkruk Froda donkergrijs

  Barkruk Froda donkergrijs

    € 239,-
   
 • Maxliving Barstoel Nara bruin

  Barstoel Nara bruin

    € 158,-
   
 • Maxliving Bartafel Granada eiken

  Bartafel Granada eiken

    € 239,-
   
 • Maxliving Eetkamerstoel Nara bruin

  Eetkamerstoel Nara bruin

    € 149,-
   
 • Maxtrendy Eetkamerstoel Oslo Bruin

  Eetkamerstoel Oslo Bruin

    € 129,-
   
 • Maxshopping Eetkamerstoel Pure geel

  Eetkamerstoel Pure geel

    € 119,-
   
 • Tenzo Tenzo Bess eetkamertafel wit

  Tenzo Bess eetkamertafel wit

    € 489,-
   
 • Tenzo Tenzo C-Bar Bess eetkamerstoel wit-grijs

  Tenzo C-Bar Bess eetkamerstoel wit-grijs

    € 119,-
   

Lekker aanschuiven in jouw eetkamer

Hoeveel mensen denken wel niet bij het woord eetkamer aan een hele grote ruimte, hoge plafonds voorzien van prachtige kroonluchters en lange eetkamertafels met klassieke stoelen. Deze eetkamers vindt je ongetwijfeld in oude huizen of statige villa’s. Tegenwoordig is een eetkamer niets anders dan een aparte ruimte welke vaak onderdeel is van de woonkamer of keuken. We noemen het eetkamer omdat we hier dagelijks ontbijten, lunchen en dineren. Het is de centrale plek in huis waar je gezellig samen zit. En om die gezelligheid nog meer te benadrukken zorgen we voor een fijn interieur. Een mooie tafel, kleurige eetkamerstoelen en bijbehorende kasten. Gezellig tafelen en genieten!

 

Eettafel in combinatie met stoelen

Voordat je je eetkamer gaat inrichten is het belangrijk om de afmetingen van eetkamerruimte goed in beeld te hebben. Wat mag de lengte en breedte van de eettafel zijn? En als die duidelijk is, hoeveel ruimte wil je nog achter de stoelen hebben? Niets vervelender dat wanneer je je stoel naar achteren schuift dat je al direct tegen een muur aan zit. Zorg er dus voor dat er rondom de tafel voldoende bewegingsruimte is. Als dit allemaal duidelijk is dan begint het leukste. Nu kan je een keuze maken uit jouw ideale eettafel. Je kiest de vorm, de kleur, het materiaal en al wat niet meer. En wanneer je de tafel hebt uitgekozen kan het maar zo zijn dat je daar meteen nieuwe eetkamerstoelen bij wilt hebben. Ook dat is geen probleem bij Tiqqel.nl. We hebben ruime keus uit verschillende eetkamerstoelen.

 

Makkelijk online jouw eetkamer bestellen

Wanneer je in onze winkel mooie meubels voor in de eetkamer hebt gevonden, dan kan je ze met één druk op de knop makkelijk, snel en veilig bestellen. Je kan vervolgens kiezen of je vooruit via Ideal, Paypal of creditcard of achteraf bij bezorging wenst te betalen. Vanuit Tiqqel.nl biedn wij je vervolgens nog eens 14 dagen de tijd om te wennen aan jouw nieuwe meubels. Mochten ze om wat voor reden ook niet bevallen, dan kan je ons contacten. Wij komen dan de meubels bij je ophalen en retourneren jouw aankoopbedrag weer terug. We wensen je veel plezier met je aankoop. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Tiqqel

Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  9