Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Eetkamer inspiratie

Tiqqel is de woonwinkel als je voor de eetkamer inspiratie zoekt. Dankzij ons ruime aanbod doe je alles net een Tiqqeltje anders. Kasten, kranen, tafels en stoelen en andere eetkamer meubels, alles om te genieten van een heerlijk diner in een door jouw eetkamer inspiratie gestylde omgeving vind je bij ons! Bekijk ons ruime aanbod meubels in diverse stijlen, kleuren en bijzondere uitvoeringen. Kies voor de meest verrassende combinaties en geef alle ruimte aan je persoonlijke smaak!

Eetkamer inspiratie landelijk

Als je jouw woning stijlvol wilt inrichten vind je bij Tiqqel alles wat je zoekt! Zo bieden we je voor je eetkamer volop inspiratie om deze landelijk in te richten. Bijvoorbeeld door middel van een eetkamer tafel in een robuuste en ongepolijste stijl met dito eetkamer stoelen van onder andere het populaire merk Tenzo. Ook industriële details passen naadloos in een sfeervolle eetkamer die inspiratie put uit een landelijk gevoel van ruimte en vrijheid. Onze woonwinkel biedt je daartoe alle mogelijkheden.

Eetkamer inspiratie modern

Dankzij ons zeer gevarieerde collectie meubels vind je gemakkelijk eetkamer inspiratie voor een modern interieur. Staan al je benedenvertrekken in open verbinding met elkaar? Met de juiste keuken inspiratie zorg je voor een vloeiende overgang naar de eetkamer.

Zoek inspiratie in bijvoorbeeld sfeervolle contrasten, zoals een strakke wandkast keuken in combinatie met een klassiek ontworpen eettafel. Door ons diverse aanbod vind je gemakkelijk wat je zoekt!

Eetkamer inspiratie industrieel

Heb je eigenlijk nog geen idee wat je wilt doen met je eetkamer? Inspiratie voor een industrieel uiterlijk vind je bij Tiqqel volop! We hebben vele verschillende die perfect passen bij een ruimte die er expres rauw en ongepolijst uitziet. Speel met contrasten en vul de indeling helemaal naar eigen smaak in. Kies Tiqqel voor eetkamer inspiratie als industrieel design echt iets voor jou is! Je past de ruimte en je meubels gemakkelijk op elkaar aan in stijl die het beste bij je past.

Eetkamer inspiratie kleur

Als je aan de slag gaat met je eetkamer, komt inspiratie voor de kleur altijd goed van pas! Zo kun je een bovenkast voor je keuken uitkiezen die helemaal matcht met de onderkasten van je keuken. Zolang jij ‘t maar mooi vindt en blij bent, zijn wij het ook. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je muren een extra laag verf te geven nieuwe meubelen. Weet je nog niet precies in welke tint? Kijk dan bij Tiqqel voor je eetkamer inspiratie, de juiste kleur komt dan vanzelf!

Tiqqel is de webwinkel op het gebied van wonen, eten, slapen, werken en voor het buiten leven. Voor werkkamer, slaapkamer en eetkamer inspiratie ben je bij ons aan het juiste adres!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen