Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Eetkamer meubels

Niets versterkt de saamhorigheid meer dan gezellig samen tafelen. Met de eetkamer meubels van Tiqqel creëer je eenvoudig dezelfde warme en gezellige sfeer als in de woonkamer. In ons assortiment vind je niet alleen eetkamertafels, bartafels en -krukken, maar ook kasten, dressoirs en andere meubels voor de finishing touch. Wij hebben een grote diversiteit eetkamer meubels, zodat je door de ruime keuze gemakkelijk je eigen accenten legt. Voor eigenzinnige meubels die net een tikkeltje anders zijn is Tiqqel zonder meer het beste adres!

Eetkamer meubels landelijk

Door het gebruik van zachte kleuren en natuurlijke materialen krijgen eetkamer meubels een landelijk aanzien, dat je met je eigen accessoires en decoraties kunt versterken. Bij Tiqqel vind je bijvoorbeeld massief houten eettafels die niet zijn geverfd om de kleur en de nerven van het hout zichtbaar te maken. Wil je jouw gasten comfortabel en in stijl ontvangen? Wij hebben niet alleen eetkamerstoelen met een warme bekleding, maar ook creatieve oplossingen zoals eetkamerbanken. Bekijk ons ruime assortiment eetkamer meubels met een landelijk accent en ontdek eenvoudig hoe je jouw interieur op een warme manier inricht!

Eetkamer meubels industrieel

De rauwe, ongepolijste look typeert eetkamer meubels met een industrieel ontwerp. Metalen onderdelen worden niet aan het zicht onttrokken maar uitgelicht om de industriële constructie te benadrukken. Veel van onze eetkamer meubels met een industrieel design zijn ambachtelijk met de hand vervaardigd. En vakwerk hoeft zichzelf niet te verbergen, maar mag juist zichtbaar zijn. 

In ons ruime assortiment vind je ook verlichting zoals ijzeren en koperen lampen met een industriële inslag. Ook een cognac lederen bekleding past in het plaatje. De warme kleur is een aanvulling voor je interieur.

Eetkamer meubels Woood

Je kunt werkelijk eindeloos variëren met verschillende stijlen als je eetkamer meubels van het merk Woood bij Tiqqel bestelt. Zo hebben wij eetbanken en -stoelen met een warme grijze bekleding en een blankhouten onderstel die perfect passen bij een landelijk interieur. Wil je jouw eigen huisstijl ontwikkelen? Dan hebben wij een gouden tip: industriële en landelijke details zijn onderling bijzonder goed te combineren! In ons assortiment eetkamer meubels van Woood vind je bijvoorbeeld houten bartafels die met bijpassende barkrukken bijzonder goed tot hun recht komen. 

Eetkamer meubels Label51

Als een vintage industrieel interieur je hart heeft gestolen, dan word je met eetkamer meubels van Label51 op je wenken bediend. De eetkamerstoelen van dit merk hebben een fraai metalen framewerk met een chique lederen bekleding. De vormgeving is robuust, maar staat ten dienste van het zitcomfort. Ben je op zoek naar eetkamer inspiratie? Dan vind je die eenvoudig in ons ruime assortiment eetkamer meubels van Label51. De plek waar gekookt wordt staat in het moderne interieur vaak in verbinding met de eetkamer. In onze afdeling keuken inspiratie vind je de perfecte aanvulling voor je interieur. Als je advies nodig hebt, helpen de stylisten van Tiqqel je graag op weg! Naast Woood en Label51 vind je ook het populaire merk Tenzo in ons assortiment!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen