Mooie trendy meubels
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Filter op

Toon filters

Sorteren

Prijs

tot

Kleur

Toon meerminder

Materiaal

Barkrukken

Een barretje in de keuken is in! Helemaal niet omdat er misschien te weinig ruimte is in je woonkeuken, vooral omdat het zo gezellig staat. Ontbijten aan de keukenbar, de ontbijtbar. En is een kookeiland eigenlijk ook niet een soort bar? Voor de juiste kruk aan de bar moet je bij Tiqqel.nl zijn.

Wij bieden tientallen soorten barkrukken aan: smal, breed, hout, metaal, stof, een combinatie van alledrie en in alle kleuren die je maar wenst. De barkruk is hot! Ook net een Tiqqeltje anders is een barkruk in de hoek van de kamer bij een kast. Dan is het misschien meer een barstoel en merk je eigenlijk helemaal niet meer dat je op een ‘kruk’ zit. De barkrukken- en stoelen van nu zit net zo relaxt als een gewone eetkamerstoel. Alleen iets meer in de lucht.

Ben jij ook iemand wiens persoonlijkheid te zien is in de inrichting van het huis, dan is Tiqqel het juiste adres voor jou. Hier geen standaard – oké, ook standaard producten – maar juist bijzondere meubels. Brocante, design, strak, Tiqqel biedt producten aan die iets over je zeggen. Over je stijl, over je persoonlijkheid, over wie jullie zijn als gezin. Voor de juiste prijs, want de aanschaf van meubels moet wel leuk blijven. Kun je van het geld dat je overhoudt nog een leuke spijkerbroek kopen. Of een fruitschaal. Nieuwe ontbijtborden of zachte kussens voor op de bank.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen