Mooie trendy meubels
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Filter op

Toon filters

Sorteren

Prijs

tot

Kleur

Toon meerminder

Materiaal

Vorm

Bartafels

De bartafel op een feestje kennen we allemaal. Maar tegenwoordig zie je de bar- of statafel ook steeds vaker in de keuken. Als een soort ontbijtbar in eigen huis. Even snel met een boterham en kopje thee aan de ontbijttafel zitten. Snel opeten en vervolgens naar huis, school of wat het ook is waar je naartoe moet.

Voordeel van de bartafel is dat die veel ruimte biedt, maar weinig plek inneemt. Ze zijn klein van stuk en nemen daardoor maar weinig plek in. Terwijl je er toch met het hele gezin een plekje aan kunt vinden. Een paar barstoelen- of krukken eromheen en het ontbijt kan geserveerd worden. Daarnaast staat het ook gezellig: zo’n hoge tafel met krukken eromheen. Het is, net een Tiqqeltje anders. Een beetje gek misschien, maar voor de trends moet je bij Tiqqel zijn. En de ontbijtbar? Die zal steeds populairder worden. Net zoals keukentafels zijn natuurlijk ook bartafels in steeds meer verschillende kleuren, stijlen, materialen verkrijgbaar. Welke in jouw keuken past, kunnen wij je niet vertellen? Wel willen we je inspireren. Kijk, vergelijk, denk er over na: waar eet jij het liefst je hardgekookte eitje?

Tiqqel loopt voorop als het gaat om trends. Wij bieden de nieuwste en meest hippe producten aan voor keuken, woonkamer, slaapkamer en tuin. Daarnaast houden wij van kortingen en aanbiedingen. Laat het maar aan ons over om iets weg te geven. Zo houd je het leuk. En hou jij nog geld over voor andere dingen. Het leven is immers al duur genoeg?

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen