Mooie trendy meubels
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Filter op

Toon filters

Sorteren

Prijs

tot

Kleur

Materiaal

Vorm

Armleuningen

Eetkamerbanken

Steeds vaker zitten mensen niet meer in de woonkamer, maar in de woonkeuken. Een lichte, ruime en zonnige keuken waarin niet alleen meer gekookt wordt, maar vooral geleefd. Aan de keukentafel praten de gezinsleden onder het genot van een kopje thee samen met elkaar over school, werk en andere dingen die hen bezighouden. En dan wil je natuurlijk heerlijk zitten op een eetkamerbank.

Een woonkeuken moet plek bieden aan iedereen in het gezin en het liefst ook nog aan eventuele bezoekers. Iedereen is welkom. Precies daarom is de eetkamerbank ideaal. Het zit knus, staat mooi in de keuken en biedt veel ruimte. Want op een lange eetkamerbank kun je prima met vier man zitten. Maar alleen kan natuurlijk ook. Belangrijk van een eetkamerbank is natuurlijk wel dat het meubelstuk gemakkelijk schoon te houden is. In de keuken wordt nogal eens wat gemorst. En tegen die rode spaghettisaus wil je niet voor eeuwig aankijken.

Wij bieden veel stoere, robuust houten keukenbanken aan. Simpel en met een brocante uitstraling staan ze in iedere keuken. Of die nou modern, klassiek of brocante ingericht is. Ook bieden een groot aantal eetkamerbanken extra opbergruimte aan: een klepbank in de keuken is geweldig om extra keukenspullen in op te bergen. De broodtrommels van de kinderen bijvoorbeeld. Of het extra servies dat niet iedere dag gebruikt wordt. Op Tiqqel is het gemakkelijk vergelijken en zoeken tussen de A-merken. En en van de prijs zul je bij ons niet snel schrikken; je favoriete meubelstukken bieden wij regelmatig met korting aan. Kun je van wat je overhoudt aan geld een etentje organiseren voor vrienden en familie.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen