Mooie trendy meubels
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Filter op

Toon filters

Sorteren

Prijs

tot

Kleur

Toon meerminder

Materiaal

Toon meerminder

Armleuningen

Eetkamerstoelen

Wie het net een Tiqqeltje anders en bijzonder wil, kiest niet voor een complete eetkamerset. Om je woonkamer jouw eigen signatuur mee te geven, kies je voor een eettafel en zoek je er vervolgens mooie eetkamerstoelen bij. Welkom op onze pagina betaalbare eetkamerstoelen.

Wij helpen je graag met het uitzoeken van een leuke maar vooral ook praktische stoel voor aan de eettafel. Tiqqel.nl weet inmiddels precies waarop je moet letten als je op zoek gaat naar een goede eetkamerstijl, ongeacht welke stijl, materiaal of kleur je ook wilt. Belangrijk is in ieder geval dat je de hoogte en lengte van je eettafel weet. De stoel moet namelijk niet te laat zitten aan de eettafel, dat eet immers niet zo lekker. Daarnaast is het handig dat je weet hoeveel stoelen er naast elkaar kunnen staat: vier, zes of misschien zelfs wel acht? Vervolgens bedenk je wat praktisch is. Kleine kinderen? Dan kun je misschien beter niet voor een stoffen eetkamerstoel gaan. Of het moet een stoel zijn met een uitwasbare hoes. Ook die heeft Tiqqel.nl natuurlijk in haar assortiment.

Van een beetje gek is Tiqqel.nl niet vies: hout met een metalen stoel of een glazen tafel met teakhouten eetkamerstoelen eromheen? Leuk juist, net even anders! Dat zien we bij Tiqqel.nl graag. Combineren kun je leren dus probeer het eens uit thuis! Om de prijs hoef je het bij ons niet te laten. Let dus op de aanbiedingen, we geven onze stoelen regelmatig ‘bijna weg’. Ja, ook de mooiste merken. Dus kijk en vergelijk en zoek uit wat past bij jou!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen