Mooie trendy meubels
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Filter op

Toon filters

Sorteren

Prijs

tot

Kleur

Toon meerminder

Materiaal

Vorm

Eetkamertafels

De plek waar iedereen in Nederland om zes uur ’s avonds samenkomt: de eettafel. Hier wordt het eten opgediend, gesmuld van stamppotten en zelfgemaakte ijstaart. Hier wordt kerst gevierd, het slechte rapport van de kinderen besproken en huiswerk gemaakt.

De keukentafel, de eettafel, krijgt nogal wat te verduren. Want hoe vaak wordt er wel niet een beker melk omgegooid? Morst er iemand jus op het tafelblad of tekent dochterlief net buiten de lijntjes op de eettafel? Te vaak misschien wel. Een goede eetkamertafel is daar tegen bestand, die kan tegen een stootje. Of de tafel nou gemaakt is van hout, rvs of glas. Maar welke eettafel past nou in jouw keuken? Welke tafel maakt het plaatje helemaal af? Laat je inspireren op onze website. Zoek, kijk en vergelijk naar de vele eetkamertafels die we aanbieden. Aan welke keukentafel zie jij je met je gezin zitten? Welke tafel past bij jullie, past bij de keuken en de rest van het interieur?

Belangrijk is in ieder geval de hoogte en de lengte van de tafel. Meet van tevoren goed op hoe lang en hoe groot jullie eetkamertafel moet zijn. Aan hoeveel mensen moet de tafel plek bieden, hoeveel stoelen moeten er rond de tafel staan? Moet de tafel rechthoekig zijn of is een tiqqeltje anders wel net zo leuk en ga je voor rond of ovaal? Beslis niet direct, maar kijk en zoek op tiqqel.nl naar de beste keuze. Houd ook in de gaten of er een aanbieding is of korting op eetkamertafels. Want die zul je bij tiqqel.nl regelmatig vinden.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen