Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Keuken inspiratie

Zet je jezelf, je gezin én je gasten graag de lekkerste maaltijden voor? Met een keuken die inspiratie uitstraalt schep je zowel gezelligheid aan de keukentafel als aan het fornuis. De keuken is allang niet meer de plek waar je je alleen terugtrekt om snel en efficiënt het eten te bereiden. Het is ook een gezellige ruimte voor goede gesprekken met je vrienden en waar je samen met je kinderen een cake bakt. Tiqqel heeft een gevarieerd en eigenzinnig aanbod waarin je altijd keuken inspiratie opdoet. Kastjes, kranen en keukentrolleys, je vindt het in ons ruime assortiment!

Keuken inspiratie landelijk

Het platteland is de plek waar de meeste ingrediënten van je recepten hun oorsprong vinden. Is dit idee leidend voor de inrichting van je keuken? Dan vind je inspiratie bij een landelijk getint interieur met lichte houtsoorten, wittinten en pastelkleuren. Tiqqel heeft een uitgebreid assortiment waar je de rustieke kolomkasten, bovenkasten en wandkasten voor de keuken voor het uitzoeken hebt. Onze geheime tip: zorg voor afwisseling met een open kast waarin je jouw kan met olijfolie of een schaal met uien, tomaten en andere ingrediënten kunt etaleren. Zoek je keuken inspiratie met een landelijk karakter en een industrieel accent? Bij Tiqqel zul je ontdekken dat landelijke en industriële onderdelen vaak verrassend goed samengaan!

Keuken inspiratie online

Tiqqel is de winkel bij uitstek waar je keuken inspiratie gemakkelijk online opdoet. Bij een klassieke inrichting zijn de keuken en de eetkamer vaak gescheiden. Met ons ruime assortiment zorg je gemakkelijk voor een vloeiende overgang tussen beide vertrekken. Dit doe je zelfs vrij letterlijk met onze roltafel voor de keuken.

Deze zijn bij ons verkrijgbaar in varianten voor zowel een permanente als een mobiele opstelling. Wij hebben diverse uitvoeringen die zijn uitgerust met zwart metalen frame en een warme houtsoort. Hierop kun je goed een oven of magnetron plaatsen. Zoek je een sfeervolle design keukenkraan in een minimalistische of juist een retro stijl? Bij Tiqqel doe je keuken inspiratie online op en bestel je eenvoudig alles wat je nodig hebt!

Kleine keuken inspiratie

In de beperking toont zich de meester luidt een bekend gezegde. Als je voor een kleine keuken inspiratie zoekt is dit zeker geen loze kreet. Het aanbod van Tiqqel geeft je een ruime keuze aan meubels met een ruimtebesparend ontwerp. Zo kun je veel spullen kwijt en heb je toch eenvoudig je aanrechtblad vrij als je met koken begint. Onze onderkasten voor de keuken met lade of een plek voor een vaatwasser zijn verrassend functioneel.

Open keuken inspiratie

In steeds meer huishoudens is eten in de open keuken vanzelfsprekend. Inspiratie vind je ook dan in het ruime assortiment van onze winkel. Wil je samen met het gezin een spelletje doen, terwijl vader, moeder, zoon of dochter in de pan roert? Een open keuken biedt inspiratie voor vele leuke gesprekken aan tafel of in de keuken. Bekijk ons ruime en gevarieerde assortiment en overtuig jezelf. Wat je ook bestelt, Bij Tiqqel vind je keuken en eetkamer inspiratie in overvloed. Onze medewerkers geven je graag advies en zorgen voor een snelle levering!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen