Mooie trendy meubels
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Filter op

Toon filters

Sorteren

Prijs

tot

Kleur

Toon meerminder

Materiaal

Onderkasten

Een slimme opberger is de onderkast. Niet alleen verbergt-ie de lelijke afvoer van de wasbak, hij biedt ook extra ruimte. Lekker handig voor het opruimen van je pannen en schoonmaakmiddelen. Bij Tiqqel.nl vind je verschillende soorten onderkasten. Praktische kasten voor een scherpe prijs

Onderkasten voor de keuken in combinatie met bovenkasten

Zoals je wellicht gezien hebt hebben we verschillende type onderkasten. We hebben ze in verschillende afmetingen en kleuren. En elke onderkast is weer te combineren met een bovenkast. Zo kan je heel gemakkelijk je keuken samenstellen naar jouw wensen.

Makkelijk online jouw keuken samenstellen

Goed nieuws voor mensen met een ochtendhumeur. Uitgebreid kijken en vergelijken vinden wij geen probleem. En het is heerlijk dat je vanuit je luie stoel via de computer, laptop of tablet producten kunt vergelijken, waarderingen van andere klanten kunt lezen en het product uitgebreid kunt bestuderen. Zo kies je de beste keukenmeubels voor je keuken. Naast kasten voor de keuken, hebben we ook kranen en keukenaccessoires. Noem het maar, bij Tiqqel vind je het.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen