Kolomkasten

(6)

Grootste probleem van de meeste mensen in de keuken? Te weinig opbergruimte. Geen plek voor de borden, schalen of theedoeken. Of geen plek voor de verpakte etenswaren. Een kolomkast is dan een goede oplossing. En uiteraard vind je deze bij Tiqqel. 

 • Maxmeubels Kolomkast wit

  Kolomkast wit

    € 119,-
  Op voorraad
 • Maxmeubels Kolomkast hoogglans wit

  Kolomkast hoogglans wit

    € 179,-
   
 • Maxshopping Kolomkast Nova

  Kolomkast Nova

    € 99,-
   
 • Maxshopping Kolomkast Paprika

  Kolomkast Paprika

    € 169,-
   
 • Maxshopping Kolomkast Spicy

  Kolomkast Spicy

    € 179,-
   
 • Maxmeubels Kolomkast sonoma

  Kolomkast sonoma

    € 119,-
   

Wij hebben kolomkasten in alle soorten en maten, kleuren en stijlen. De kolomkasten die we aanbieden worden gefabriceerd door een Franse meubelfabrikant welke gespecialiseerd is in spaanplaten meubels. Dus wat wordt het… Hoogglans gelakte kasten met mooie stalen grepen of toch juist liever iets klassieker met een gebogen handgreep?

 

Kolomkast kopen met hoge korting

Een glazen deur of toch liever alles achter een gesloten kastdeur? Wordt het een hoge kolomkast met vier of meer plankjes of past een mooi laag kastje op pootjes misschien beter bij de keuken? Doordat wij met verschillende aanbieders werken bieden wij onze producten gemakkelijk met korting aan. Bij Tiqqel vind je absoluut de beste producten voor de goedkoopste prijs. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Tiqqel

Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  9