Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Lesli Living parasol

Lesli Living parasol

Ook op de warmste dagen van het jaar kun je heerlijk buiten zitten onder een Lesli Living parasol. Deze kun je bij Tiqqel bestellen in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Daarnaast heb je een ruime keuze uit diverse neutrale én uitbundig kleuren. Het zonwerende doek van een Lesli Living parasol is gemaakt van polyester met een speciale UV beschermingslaag. Deze zorgt ervoor dat je onbekommerd in de schaduw kunt zitten. Bij je bestelling worden de kruisvoet en beschermingshoes standaard meegeleverd!

Lesli Living zweefparasol

Wil je niet alleen schaduw creëren, maar ook de oppervlakte van je terras optimaal benutten? Dan is een Lesli Living zweefparasol een perfecte oplossing. Zoals de naam eigenlijk al zegt, zweeft het doek als het ware in de lucht. Dit komt door het handige ophangsysteem, waarbij het ondersteunende frame zich aan de zijkant bevindt. Heb je de Lesli Living zweefparasol eenmaal geplaatst? Dan heb je alle ruimte om je tuinmeubels te plaatsen! Zo vind je in ons assortiment bijvoorbeeld ook gemakkelijk een:

Lesli Living parasol kopen

Het is bij Tiqqel heel eenvoudig om een Lesli Living parasol te kopen die past bij de omvang en de uitstraling van je terras. Vind je dat een kleurrijk zonwerend doek hoort bij de zomer? Dan hoef je bij Tiqqel niet lang te zoeken. Zo kun je niet alleen een felrode maar ook een helderblauwe Lesli Living parasol kopen. Ook met de vorm van het doek kun je verschillende kanten op. Wij hebben zowel ronde als vierkante en zeshoekige modellen. Een geschikte Lesli Living parasol kopen wordt zo heel eenvoudig. Als je er niet uitkomt, geven onze deskundige medewerkers je graag advies!

Lesli Living parasol online

Tiqqel is de webwinkel om je Lesli Living parasol online te bestellen. Wij hebben een zeer divers assortiment tuinmeubilair van Lesli Living, zoals bijvoorbeeld een complete Lesli Living loungeset inclusief bank, stoelen en bijzettafel. Deze kun je gemakkelijk meebestellen als je jouw Lesli Living parasol online koopt. Bekijk het ruime meubelassortiment voor buiten en binnen van Tiqqel en maak van je huis een plek waar je zolang mogelijk wilt blijven. Bij ons beschik je ook over de optie van een gespreide betaling. Wij zijn je graag van dienst!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen