Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Tenzo

Zoek je voor je woning meubels die in iedere setting passen? Dan zijn de tafels, stoelen en kasten van Tenzo zeker de moeite waard! Dit Zweedse merk werd opgericht in 1934 door David Johansson, die kort daarna de welbekende opklaptafel Fixbordet ontwierp. Alle meubelen van Tenzo zijn heel praktisch en bovendien verkrijgbaar in diverse kleuren. Afhankelijk van hoe de exacte indeling van je woonkamer, kun je hiermee je beschikbare ruimte op een subtiele manier indelen!

Tenzo meubelen

Wie zoekt naar opbergruimte of comfortabele stoelen, komt met de uiteenlopende Tenzo meubelen goed aan zijn of haar trekken! Ook voorzie je eenvoudig je woonkamer van tafels in allerlei vormen, kleuren en maten. Wil je direct aanschuiven aan je nieuwe eettafel? Dan kun je bij Tiqqel prachtige eetkamerstoelen kopen die bij de gewenste uitstraling van je woonruimte passen! Bekijk voor deze en andere vrolijke Tenzo meubelen ons ruime aanbod.

Tenzo stoelen

Weet je al welke Tenzo stoelen bij jou het meest in de smaak vallen? De Tequila Viva modellen verschillen in stijl nogal met de Tequila Mary variant. Een kijkje in het uitgebreide assortiment van Tiqqel helpt je met het vastleggen van je stijlkeuzes. Zo kun je bijvoorbeeld de Tenzo stoelen matchen met een tafel of een van onze wandkasten.

Deze zijn bij ons in allerlei modellen verkrijgbaar, waaronder een vlakke kast met trendy houten deuren en een trapsgewijze boekenplank! Wil je stijlvol werken of leren? Dan is een Tenzo bureau misschien wat voor jou!

Tenzo dressoir

Geen enkel interieur is compleet zonder een trendy Tenzo dressoir. Deze is in zowel lichte als donkere varianten en zelfs in natuurtinten verkrijgbaar! Na het bekijken van ons aanbod ben je helemaal om. Want wie wil er nou niet zo’n schitterend Tenzo dressoir in huis hebben staan? Je maakt je woning hiermee zo modern of klassiek als je zelf wilt! Zo zitten de Tenzo Cobra en Malibu kastjes qua design heel erg tussen modern en vintage in. Ze vullen vele vele stijlen aan maar uiteraard overtreft geen enkele die van jezelf. Tiqqel helpt je graag deze verder te ontwikkelen! Naast dressoirs vind je ook stijlvolle tv meubels van de Tenzo Patch of Profil lijn in ons assortiment!

Tenzo kast

Als je heel graag een Tenzo kast in je woonkamer wilt hebben staan, is Tiqqel de uitgelezen winkel om die te bestellen! Zowel voor modellen met deuren als open varianten vind je in het ruime aanbod van dit merk volop bij ons, bijvoorbeeld in de Bess, Flow of Uno reeks. Ook in deze categorie profiteer je van zeer diverse kleurenschema’s en afmetingen. Wat je ook kiest, dankzij een stijlvolle Tenzo kast heb je aan opbergruimte geen gebrek meer. Voor deze en andere stijlvolle meubelen ga je natuurlijk naar Tiqqel!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen