Babymatrassen

(0)

De kinderkamer. Iedereen die zwanger is wil meteen beginnen aan het inrichten en afstylen van de kinderkamer. Hoe leuk alle babyspulletjes ook zijn, een ding mag niet vergeten worden: hoe belangrijk het babymatras is. Niet alleen slaapt de baby er vele uren per dag op (hopelijk), het moet ook veilig zijn. 

    Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Bij Tiqqel bieden we diverse babymatrassen aan. Zo hebben we standaard matrassen die veilig zijn en ook gecertificeerd. Daarnaast hebben we ook luxe babymatrassen aan. Deze hebben een afneembare en wasbare hoes. Wel zo hygiënisch.

De matrassen zijn allemaal antiallergisch doorgestikt. Een groot deel van de matrassen van Tiqqel hebben het certificaat LGA en Oeko Tex gekregen. Dat betekent dat de matrassen duurzaam geproduceerd zijn, dat ze milieuvriendelijk geproduceerd zijn en zodoende vrij van schadelijke stoffen.

Het aanschaffen van een babymatras is belangrijk en moet goed gebeuren. Meet voordat je iets bestelt altijd eerst goed de maten van je ledikant op. Er mag niet teveel ruimte tussen de spijlen en het matras zitten. Tiggel biedt niet alleen matrassen aan. Ook bedbanken, stoelen, eettafels en kroonluchters zijn te vinden op onze vergelijkingssite. En voor allemaal geldt: als we producten goedkoop kunnen aanbieden doen wij dat. Wij houden van aanbiedingen en korting geven. Precies, wij zijn een Tiqqeltje anders dan anderen.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Tiqqel

Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  9