Koudschuimmatrassen

(1)

Een koudschuimmatras is bij uitstek geschikt voor zwaardere mensen. Omdat het schuim van zichzelf heel stug is, zorgt het ervoor dat een zwaarder persoon tegendruk krijgt bij het liggen. Dat voorkomt dus doorliggen of kuilvorming in het matras. Lichtere mensen krijgen automatisch minder tegendruk. Een koudschuimmatras is daarom niet alleen geschikt voor zwaardere mensen, maar voor iedereen. 

  • Maxkoudschuim Koudschuim matras Hr40 Max koudschuim

    Koudschuim matras Hr40 Max koudschuim

      € 159,-
     

Een koudschuimmatras is niet alleen geschikt voor zwaardere mensen, maar voor iedereen. Het biedt namelijk een hoge veerkracht en veel stevigheid. Ook voor mensen die het snel warm hebben, vrouwen in de overgang, mannen die snel zweten is dit een ideaal matras. Het koudschuim (zoals de naam al doet vermoeden) blijft koel.

Doordat koudschuim zo’n bijzonder materiaal is, is de prijs daar ook naar. Dit soort matrassen zijn over het algemeen wat duurder dan andere matrassen. Het gaat daarnaast ook lang mee, juist omdat er nauwelijks kuilen gevormd worden. Niettemin is het een wat duurder soort matras. Gelukkig weten we bij Tiqqel wel raad met duurdere prijzen: die onderhandelen we gewoon omlaag. Wij houden van goede prijzen, van hoge kortingen en aanbiedingen. Zo blijft er nog geld over.

Naast matrassen bieden wij bij Tiqqel nog veel meer aan. Op onze vergelijkingssite vind je namelijk ook mooie banken, eetkamertafels, woonaccessoires of kleding. Allemaal uitgezocht voor jou en allemaal voor een mooie prijs. Want dat vinden wij bij Tiqqel belangrijk. Iedere dag komen er nieuwe artikelen in onze webshop, houd ons dus regelmatig in de gaten! 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Tiqqel

Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  9