Pocketveringmatrassen

(7)

In de overgang, zweet je snel, gooi je bij 20 graden de dekens al van je af? Dan hebben wij precies het matras dat je zoekt: het pocketveringmatras. Uitstekende ventilatie, ze reguleren goed het vocht en voelen daardoor koel aan. Nooit meer te warm ’s nachts. Kun je ook tijdens de zomerperiode lekker slapen om ’s ochtends uitgerust van de dag te genieten. Want dat is toch wat wij allemaal willen? 

 • MaxComfort Pocketvering Matras McComfort

  Pocketvering Matras McComfort

    € 169,-
   
 • MaxComfort Pocketvering Matras McMore

  Pocketvering Matras McMore

    € 229,-
   
 • MaxComfort Pocketvering Matras McPocket

  Pocketvering Matras McPocket

    € 269,-
   
 • MaxComfort Pocketvering Matras McClear

  Pocketvering Matras McClear

    € 319,-
   
 • MaxComfort Pocketvering Matras McSleep

  Pocketvering Matras McSleep

    € 399,-
   
 • MaxComfort Pocketvering Matras McWell

  Pocketvering Matras McWell

    € 449,-
   
 • Maxbedden Pocketvering matras Maxpocket

  Pocketvering matras Maxpocket

    € 149,-
  Op voorraad

Hoewel mensen in eerste instantie het bed kiezen, is de aanschaf van een matras toch net zo belangrijk of misschien nog wel meer belangrijk. Op het matras slaap je, het matras biedt je ondersteuning, houdt je warm of koel, zorgt dat je geen nek- of hoofdpijn krijgt.

In een pocketvering matras is elk veer individueel verpakt in een textielzakje. Doordat de veren onderling wel zijn verbonden, krijg je toch een goede ondersteuning. Het matras ondersteunt vooral de zwaardere lichaamsdelen, dus de schouders en de heupen en is daarmee ideaal voor zwaardere mensen.Daarnaast passen pocketveren zich aan aan de slaper en kennen ze een goede luchtcirculatie. Ideaal dus voor mensen die het snel warm hebben.

Dit matras is geschikt voor alle bedbodems en doet het ook prima op een verstelbare bedbodem. De pocketveringmatrassen bij Tiqqel zijn vaak in de aanbieding of met korting te koop. Wij houden van een goede prijs en doen daar iedere dag ons best voor. Naast matrassen bieden wij ook kroonluchters, banken, fauteuils, salontafels en kinderspeelgoed aan. Ontdek Tiqqel. 

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Tiqqel maakt gebruik van cookies. Copyright © 2006 - 2018 - Tiqqel

Gemiddelde score o.b.v. 689 beoordelingen:  8.6