Toppers

(6)

Een topdekmatras dient vele doelen. Dit dunne matrasje van 5 tot 10 centimeter dik wordt bovenop een ander matras geplaatst. Hierdoor wordt de totale matraslaag dikker. Dat betekent meer comfort. Daarnaast is het installeren van een topmatras of matrasstopper ook nog eens goed voor de onderliggende matrassen: die slijten namelijk minder snel. 

 • MaxComfort Topdekmatras Princess SG 30

  Topdekmatras Princess SG 30

    € 119,-
   
 • MaxComfort Topdekmatras Baron SG 50

  Topdekmatras Baron SG 50

    € 169,-
   
 • MaxComfort Topdekmatras Queen HR 42

  Topdekmatras Queen HR 42

    € 239,-
   
 • MaxComfort Topdekmatras King SG 72

  Topdekmatras King SG 72

    € 289,-
   
 • MaxComfort Topdekmatras Lady SG 50

  Topdekmatras Lady SG 50

    € 269,-
   
 • MaxComfort Topdekmatras Gentle SG 50

  Topdekmatras Gentle SG 50

    € 279,-
   

Je hoeft dikke matrassen minder te keren. En wie dat trouw bij iedere verschoning van het bed doet weet hoe zwaar een dik matras is. Dat is met de aanschaf van een topper of oplegmatras dus verleden tijd. Wie met zijn of haar partner allebei op een eenpersoonsbed slaapt (omdat dat qua comfort een heel goed idee is), maar het toch mist om lekker tegen elkaar aan te kruipen: een topdekmatras is een ideale manier om letterlijk weer nader tot elkaar te komen.

Door het plaatsen van een dunne topper heb je namelijk geen last meer van de naad die valt tussen twee eenpersoonsmatrassen. Het ondermatras is dan wel helemaal afgestemd op jouw lichaam, maar je ligt toch knus naast elkaar. En voor het verschonen van het bed: dat is met een topdekmatras een stuk gemakkelijker. Want die is veel minder zwaar, log en lomp.

Hoewel een topdekmatras dus veel voordelen heeft, kun je er niet alles mee oplossen. Een oud matras vol met kuilen kun je niet oplossen met een topper: doordat dit matrasje zo dun is, voel je de kuilen er gewoon doorheen. De topdekmatrassen bij Tiqqel zijn allemaal van goede kwaliteit en van nog betere prijs. Wij houden van aanbiedingen en kortingen en proberen je de mooiste producten voor de beste prijs te verkopen. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Tiqqel

Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  9