Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Babykamer inrichten

Er is een kleine op komst, gefeliciteerd! Na de eerste maanden zwangerschap is het leuk om de babykamer te gaan inrichten. Tiqqel heeft een eigenzinnig aanbod, zodat je op dit punt gemakkelijk je eigen keuzes kunt maken. Wil je niet van tevoren weten of het een jongetje of meisje wordt? Dan vind je in onze webshop diverse meubels voor de kinderkamer in lichte en neutrale kleuren. Met de keuze voor extra decoraties en accessoires kun je de babykamer inrichten in je eigen stijl.

Babykamer inrichten waar op letten

In een warm ingerichte slaapkamer zal je baby zich snel thuis voelen. Maar als je een babykamer gaat inrichten zijn er ook andere zaken waar je op dient te letten, zoals de plek voor het babybedje bijvoorbeeld. Deze kun je het beste zo neerzetten dat je er van alle kanten gemakkelijk bij kunt. Voorkom dat het bedje te dicht bij het raam of een radiator staat. Zowel de kou als te hoge temperaturen kunnen gevaarlijk zijn voor je kind. Een rustige omgeving is ook belangrijk als je een babykamer gaat inrichten. Waar je op moet letten? Zorg voor balans. Je wilt je kleine stimuleren maar niet overprikkelen!

Babykamer inrichten tips

Begin een gesprek over een babykamer inrichten en tips komen van alle kanten toestromen. Wij raden je aan om een duidelijk TO DO lijstje te maken met de belangrijkste punten. Naast een wiegje of commode kun je is het handig om een nachtkastje in de buurt te hebben, maar liever niet direct naast het bed. Wil je je kleine borstvoeding geven of ter geruststelling eventjes vasthouden? Dan is een goede stoel in de babykamer zeker geen overbodige luxe. Tiqqel heeft verschillende compacte fauteuils die zeer geschikt zijn om samen met je kind in plaats te nemen.

Als je babykamer gaat inrichten, hebben wij ook tips over de gordijnen. Zorg ervoor dat deze voldoende verduisteren, maar wel genoeg licht doorlaten, zodat je baby bij het eerste daglicht gemakkelijk op een natuurlijke wijze ontwaakt.

Babykamer inrichten ideeën

Bij Tiqqel vind je altijd inspiratie als je een babykamer gaat inrichten. Slaapkamer ideeën zijn er om gedeeld te worden. Daarom staan onze medewerkers altijd klaar om je van advies te voorzien. Wij raden je aan om een rustige omgeving te creëren die niet te snel verandert. De basis leg je met de keuze voor de commode en het ledikant. Nachtkastjes, lampen en andere accessoires kun je het beste alvast voor de langere termijn kopen. Zo hoef je niet hard aan de slag om van je babykamer een kinderkamer te maken. Net als tips om de babykamer in te richten kun je voor ideeën bij Tiqqel terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een inspirerend gesprek!

Babykamer inrichten meubels

Wil je op een inspirerende manier een babykamer inrichten? Het aanbod meubels van Tiqqel is zo divers dat je gemakkelijk je eigen weg inslaat. Wij hebben commodes en babybedjes in verschillende uitvoeringen en kleuren. Wil je jouw dochter in een roze wolk hullen? Daar zal ze zeker blij van worden. Als het een jongetje wordt, is blauw een logische keuze. Maar Tiqqel zou Tiqqel niet zijn als je niet voor je geheel eigen invulling zou kunnen kiezen. Je kunt bijvoorbeeld je babykamer ook inrichten met babykamer meubels in witte of grijze tinten. Bekijk ons ruime aanbod en bestel eenvoudig online. Wij zorgen voor een snelle levering!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen