Mooie trendy meubels
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Kinderkamer ideeën

Tiqqel is de leukste online woonwinkel als je voor een kinderkamer ideeën op wilt doen. In ons ruime assortiment vind je onder andere hoog- en halfhoogslapers, kleurrijke bureaus en sfeervolle nachtkastjes. Daarmee creëer je binnen een handomdraai een omgeving waarin je kinderen zich veilig voelen en graag vertoeven. Ben je op zoek naar een thema bij het inrichten van een kinderkamer? Ideeën kom je bij ons nooit te kort. Laat je dochter slapen in een hemelbed of kies voor je zoon een piratenschip. Het kan allemaal bij Tiqqel!

Kinderkamer ideeën peuter

Tiqqel geeft je de ruimte voor je vrolijkste kinderkamer ideeën. Je peuter weet niet wat hij of zij aantreft als je een bed neerzet in de vorm van een koets of een raceauto. Ook aan het comfort hebben wij gedacht, want bijbehorende matrassen bestel je bij ons eenvoudig. De medewerkers van onze klantenservice helpen je graag bij het vinden van de meest inspirerende oplossingen. Bekijk ons ruime assortiment met kinderkamer meubels en geef je kinderkamer vorm met ideeën waar je peuter blij van wordt!

Kinderkamer ideeën kleine kamer

Creatief omgaan met de beschikbare ruimte doe je eenvoudig met Tiqqel. Kinderkamer ideeën voor een kleine kamer ontstaan spontaan als je ons gevarieerde assortiment verkent. Je kunt bij ons niet alleen een kinderbed kopen, maar ook stapelbedden en hoogslapers met daaronder voldoende plaats voor een bureau of een leuke speelplek.

Ook voor veelkleurige kasten om spullen in op te bergen kun je bij ons terecht. Heb je kinderkamer ideeën nodig? Een kleine kamer geef je namelijk dankzij onze ruime keuze gemakkelijk zelf vorm!

Kinderkamer ideeën jongen

Bij Tiqqel vind je eenvoudig avontuurlijke kinderkamer ideeën voor een jongen. Wat is nu leuker dan heerlijk in slaap vallen in een veilig in de kazerne geparkeerd brandweerbed? Verder kun je bij ons diverse kasten bestellen met meerdere open vakken. Deze bieden plaatsen aan favoriete knuffels, autootjes en ander speelgoed. Daarmee is je zoon of dochter snel gerustgesteld en weet hij dat hem een nieuwe dag wacht met veel speelplezier. Wij hebben kinderkamer ideeën voor je jongen in overvloed. Bekijk ons ruime assortiment en bestel eenvoudig.

Kinderkamer ideeën meisje

Vaak kom je op hele andere kinderkamer ideeën als je een meisje hebt. Wellicht droomt ze er graag van dat ze het stralende middelpunt is van een chic bal. Hoe kan dat nu beter dan in een bed dat helemaal in prinsessensfeer is ingericht? Daarnaast hebben wij ook leuke bedden met een geel of roze frame, waarmee je eenvoudig een zachte sfeer kunt creëren in de kinderkamer; kortom, ideeën waar een meisje zich thuis bij voelt. Bij Tiqqel vind je alle meubels om van de slaapkamer van je kinderen iets bijzonders te maken. Wat je ook bestelt, wij zorgen voor een snelle levering!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen