Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Kinderbed kopen

De leukste winkel om online een kinderbed te kopen is zonder twijfel woonwinkel Tiqqel. Voor ons is een kinderkamer niet alleen een slaapkamer, maar ook een plek waar kinderen kunnen spelen en zich thuis kunnen voelen. Dat bereik je het beste door een mooi design met een praktische functie te combineren. Met een hoogslaper of stapelbed die eruitziet als een brandweerwagen bestijgt je zoon of dochter graag de ladder naar dromenland. Door zo’n kinderbed te kopen houd je aan de onderzijde genoeg ruimte over voor een speelplek!

Waar kinderbed kopen

Vraag je je af waar je een kinderbed kunt kopen? Dan zit je goed bij Tiqqel! Bij ons vind je oneindig veel inspiratie en de leukste middelen om van de kinderkamer een bijzonder plekje te maken. Kies bijvoorbeeld een hemelbed voor je dochter. Durft zij te bewijzen dat ze met een erwt onder het matras nog steeds kan slapen?

Een klein verhaaltje en je dochter is zo vertrokken! Bij Tiqqel is ook dé winkel waar je een stoer kinderbed kunt kopen waarin je zoon piraat mag zijn. Een bed in de vorm van een galeischip doet het altijd goed!

Kinderbed kopen online

Een hoogwaardig kinderbed kopen doe je online bij Tiqqel! Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod waarin je ongetwijfeld het bed van je kind's dromen vindt. Wij zorgen voor een snelle levering, zodat de kinderkamer klaar is voor je er erg in hebt. Voor advies kun je altijd bij onze stylisten terecht. Zij weten hoe het is om dingen een Tiqqeltje anders te doen. En waarom ook niet? Vrolijke kinderen zijn creatieve kinderen. Geef hun een speelplek en ze zijn uren zoet! Bekijk ons ruime aanbod om een kinderbed te kopen. Online vind je bij ons alles wat je nodig hebt!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen