Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Filter op

Toon filters

Sorteren

Prijs

tot

Kleur

Toon meerminder

Materiaal

Toon meerminder

Matrasmaat

Hoogslapers

Voor een hoogslaper wordt over het algemeen gekozen omdat er te weinig ruimte is in huis. Een combinatie van een bed en bureau ineen. Bij Tiqqel bieden we natuurlijk die hoogslapers aan, maar gaan we ook voor een Tiqqeltje anders. De hoogslaper als minipretpark. Kies voor onze hoogslapers Filly, Dora, Starwars, Bob de Bouwerof Cars. Compleet met glijbaan en toren. Hoe leuk is dat!

Naar bed gaan wordt opeens leuk! Nog even een paar keer van de glijbaan roetsjen om daarna uitgeput en heel blij in slaap te vallen. Dat gun je je kind toch ook? Op regenachtige dagen geen kans om je te vervelen met de bijzondere Tiqqel slaapkamers en kinderbedden die wij aanbieden. Ook voor de iets oudere kinderen hebben wij geschikte hoogslapers: met een bureautje bijvoorbeeld. Kunnen brugpiepers prima hun huiswerk maken. Ook in ons assortiment: stapelbedden!

Over al onze kinderkamer producten kunnen we zeggen dat ze gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Daar kiezen wij onze aanbieders wel op uit. Daarnaast onderhandelen wij iedere dag met ze over de prijs. Want een goed product is pas goed als het een goede prijs heeft.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen