Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Filter op

Toon filters

Sorteren

Prijs

tot

Kleur

Toon meerminder

Materiaal

Toon meerminder

Matrasmaat

Overige kinderbedden

Mooie dromen, geen nachtmerries, fijn in slaap vallen. Voor je kind wens je niets anders! Ook omdat je dan zelf aan je broodnodige nachtrust toekomt. Hoe leuk is het dan om een echt kinderbed aan te schaffen. Waar je kleine meisje zich helemaal een prinses voelt of je zoon een stoere ridder? Bij Tiqqel laten we onze verbeelding spreken, leven we ons in in kinderen. Kunnen we ons voorstellen waar zij mooie dromen van krijgen. Daar zoeken wij onze bedden op uit.

Samen met onze aanbieders hebben wij de mooiste kinderbedden uitgezocht, voor een goede prijs. Want, eerlijk is eerlijk, wanneer ze een jaar of 12 zijn is een kinderbed kinderachtig en moet er een ‘volwassen’ eenpersoonsbed of zelfs een twijfelaar in de slaapkamer komen. In ieder geval, zolang ze nog klein zijn genieten ze enorm van hun eigen stapelbed of hoogslaper. Slapen in een houten auto? Of slapen in een stoer piratenboot. Wat zal je kleine man lekker in slaap vallen. Of wat te denken van een bed dat eruit ziet als een klein huisje? Hoe veilig zal je kind zich daarin wel niet voelen?

Zelfs als je kind zijn kinderkamer moet delen met een broer of zus hebben we een geschikt bed. Met recht een Tiqqeltje anders: een stapelbedbus. Bussy noemen we hem en hij valt – zonder liegen –bij ieder kind in de smaak. Ook witte, prinsessenbedden voor kleine prinsesjes zitten in ons assortiment. Een mooi hemeltje of klamboe eromheen maakt het helemaal af. Voor de allerkleinsten kun je ook bij ons terecht: we hebben diverse ledikanten in ons assortiment. Veilig, betrouwbaar en degelijk.

Kijk rustig rond op onze website en laat je informeren en inspireren. Over al onze producten kunnen we zeggen dat ze gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Daar kiezen wij onze aanbieders wel op uit. Daarnaast onderhandelen wij iedere dag met ze over de prijs. Want een goed product is pas goed als het een goede prijs heeft.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen