Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Filter op

Toon filters

Sorteren

Prijs

tot

Kleur

Toon meerminder

Materiaal

Matrasmaat

Stapelbedden

Voor een stapelbed wordt over het algemeen gekozen omdat er weinig ruimte is in huis. Broers en zusjes delen samen een slaapkamer en worden dan lekker in een hoogslaper gestopt. Niets knusser dan dat eigenlijk. Samen met je broer of zus de dag doornemen, de een leest nog wat voor, langzaamaan in slaap vallen. Een vertrouwd en veilig gevoel.

Ruime keus uit betaalbare stapelbedden

We hebben veel verschillende stapelbedden in ons assortiment. Bedden met een stalen frame of een bed met een houten omlijsting. Voor elke stijl hebben we wel een kinderbed in de juiste sfeer. Wat te denken van het Vipack stapelbed Lewis. Een prachtig stapelbed welke gemaakt is van stevige materialen. We bieden zelfs een stapelbed voor drie personen aan. Lekker handig zo’n stapelbed Lara waar onder het bed nog eens een rolbed zit. Dat is nog eens een Tiqqeltje anders. Een kinderkamer is heel persoonlijk en vooral kinderen hebben daar behoefte aan. Hun slaapkamer moet een veilige plek zijn, waar ze fijn in slaap kunnen vallen. Zonder nachtmerries, maar met mooie dromen.

Gemakkelijk online jouw stapelbed bestellen

Over al onze producten kunnen we zeggen dat ze gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardig materialen. Daar kiezen wij onze aanbieders wel op uit. Daarnaast onderhandelen wij iedere dag met ze over de prijs. Want een goed product is pas goed als het een goede prijs heeft. Met korting, in de aanbieding of goedkoop. Bestel daarom snel en veilig bij Tiqqel.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen