Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Lattenbodems

Lattenbodem kopen

Op een goed fundament kan gebouwd worden. Wanneer je denkt aan een degelijk bed, is jouw eerste gedachte waarschijnlijk het matras en/of bedframe. Een goede lattenbodem kopen is echter minstens zo belangrijk! Een lattenbodem verdeelt namelijk je gewicht gelijkmatig over het bed. Dit zorgt ervoor dat je comfortabeler slaapt en daardoor geniet van een betere nachtrust. Een lattenbodem kopen is daarom een onmisbare stap als je jouw ideale bed wilt samenstellen!

Lattenbodem en matras kopen

Bij Tiqqel kun je in één keer je lattenbodem en matras kopen, beide van de beste kwaliteit. Deze bieden de perfecte balans en zorgen dat je op een comfortabele manier richting dromenland kunt gaan. Bespaar jezelf veel moeite en tijd door je lattenbodem en matras te kopen bij Tiqqel. Bij ons vind je een ruim aanbod aan verschillende matrassen, zoals pocketvering matrassen, koudschuim matrassen, bonell matrassen en toppers! Voor vragen over al onze bedden en bijbehorende onderdelen kun je terecht bij onze klantenservice.

Elektrische lattenbodem kopen

In de zoektocht naar het ideale slaapcomfort kom je al snel terecht bij een elektrische lattenbodem. Voor het kopen van dit innovatieve onderdeel van je bed ben je bij Tiqqel aan het juiste adres! Met deze lattenbodem kun je eenvoudig via een druk op de knop je hoofd- of voeteneind verstellen. Zo is dit een ideale optie als je last hebt van rugklachten of bijvoorbeeld graag tv kijkt in bed. Door het verschuiven van de lattenbodem geniet je te allen tijde van een comfortabel bed. Slapen in uw slaapkamer wordt een activiteit om naar uit te kijken wanneer je ervoor kiest om een elektrische lattenbodem te kopen bij Tiqqel!

Lattenbodem kopen 140x200

Voor je twijfelaar kun je bij Tiqqel een lattenbodem kopen van 140x200 cm. Bij ons vind je zowel elektrische als vaste modellen in dit formaat. Maak het plaatje helemaal af door de lattenbodem te combineren met een twijfelaar en passend matras. Je vindt het allemaal in ons ruime aanbod. Zo ben je in één keer klaar bij Tiqqel! Kies ervoor om een lattenbodem te kopen van 140x200 cm. Ook voor slaapkamer meubels als slaapbankenbedden en kledingkasten kopen zit je bij ons goed! Je bent aan het juiste adres voor al je slaapkamer ideeën!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen