Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Goed matras

Wanneer je uitgerust wakker wilt worden, heb je een goed matras nodig. Toch is het lastig om een comfortabele matras te vinden die helemaal op je lichaam is afgesteld. Uiteraard speelt persoonlijke voorkeur een grote rol voor de kwalificatie van een goed matras. Elke matras in ons assortiment heeft een uitgebreide omschrijving en volledige productspecificaties. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je gerust contact met ons opnemen. Bij Tiqqel staan we altijd klaar om je te helpen!

Wat is een goed matras?

Wij krijgen regelmatig de vraag: wat is een goed matras? Naast individuele wensen is het belangrijk om te weten wat voor lichaamstype je hebt en wat voor je slaper je bent. Een zijslaper met brede schouders vraagt andere voorwaarden dan een rugslaper met brede heupen. Wanneer je deze dingen weet is het beantwoorden van de vraag ‘Wat is een goed matras?’ een stuk gemakkelijker. In ons brede assortiment vind je diverse soorten matrassen waar je heerlijk op zult slapen. Laat je inspireren en informeren bij Tiqqel!

In ons assortiment vind je onder andere:

Goed matras voor rug

Heb je rugklachten? Een goed matras voor de rug vind je bij Tiqqel! Deze matras geeft precies die ondersteuning die je lichaam nodig heeft. Zeker wanneer je rugklachten hebt, is het belangrijk dat je lichaam in een ontspannen en natuurlijke houding ligt. Een goed matras voor de rug is vaak wat steviger. Hoe stevig precies ligt grotendeels aan je eigen voorkeur.

Een eenpersoons matras is over het algemeen aan te raden boven een kingsize matras, doordat deze beter de oorspronkelijke vorm behoudt en minder snel kuilvorming zal vertonen. Een matrastopper is een goede aanvulling als je graag knus tegen je geliefde aan wilt kruipen.

Goed matras 140 x 200

Slaap je liever niet in een eenpersoonsbed? Een goed matras van 140 x 200 cm is een ideale oplossing! Doordat er veel sneller kuilvorming optreedt in een kingsize bed, raden wij vaak twee enkele matrassen aan. Daarbij neemt een kingsize bed enorm veel ruimte in beslag in de slaapkamer. Een twijfelaar kopen met goed matras (140 x 200 cm) is de perfecte keuze. Zo hoef je niet steeds een immens groot en zwaar matras te keren en kun je heerlijk knus slapen.

Goed matras kopen

Het kan nog wel eens lastig zijn om een goed matras te kopen. Daarom kun je altijd bij ons terecht met al je vragen. Wij zullen ons best doen deze zo goed mogelijk te beantwoorden en helpen je graag met het vinden van de ultieme slaapcombinatie. De lattenbodem is namelijk van even groot belang als een goed matras. Deze kopen onze klanten daarom vaak samen. Als je huidige bedbodem nog voldoet maar je wel graag een nieuw bed en matras wilt, dan kun je ook terecht bij Tiqqel! Bekijk ons ruime assortiment slaapkamer meubels voor de mooiste slaapkamer ideeën!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen