Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Pocketvering

Pocketvering matras

Nog steeds is een pocketvering matras een van de meest verkochte matrassen in Nederland. Hoewel ons klimaat niet tropisch is, transpireren veel mensen overmatig tijdens hun slaap. Heb je hier ook last van? Een pocketvering matras is dan de perfecte keuze. De pockets in een matras zorgen dat warme lucht en vocht gemakkelijk verdwijnen. Daarnaast ondersteunen de veren in de pockets je op de juiste plaatsen. Hoe meer pockets een matras, bevat hoe meer comfort je zult ervaren. Voor een optimale nachtrust is een pocketvering matras dan ook zeer aan te bevelen!

Naast pocketvering matrassen vind je ook koudschuim matrassen en bonell matrassen in ons ruime assortiment!

Pocketvering matras 140 x 200

Voor je twijfelaar hebben wij een pocketvering matras van 140 x 200 cm in diverse uitvoeringen. Je slaapcomfort wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder een degelijk matras op de juiste bedbodem en jouw persoonlijke voorkeur voor slaaphouding. Houd je van een niet al te hard matras? Dan kun je kiezen voor een medium hardheid. Een pocketvering matras (140 x 200 cm) komt het beste tot zijn recht op een spiraalbodem of boxspring omdat er dan een egale tegendruk ontstaat waarbij alle veren optimaal hun werk kunnen doen.

Pocketvering matras 160 x 200

In ons uitgebreide assortiment vind je een comfortabele pocketvering matras van 160 x 200 cm. Dit formaat is uitermate geschikt om knus samen met je partner op te liggen en toch elk een eigen plekje te hebben voor een rustige nacht in jullie slaapkamer.

De meeste van onze pocketvering matrassen in 160 x 200 cm uitvoering hebben een afneembare tijk. Deze buitenste hoes kun je gemakkelijk los wassen. Samen met een optimale ventilatie van de pockets heb je hierdoor altijd een heerlijk fris bed!

Pocketvering matras 80 x 200

Heb je een tweepersoonsbed en een andere slaapvoorkeur dan je partner? Dan kun je elk je eigen pocketvering matras van 80 x 200 cm gebruiken. Je bepaalt zelf de hardheid en het aantal pockets voor een optimaal slaapcomfort. Lig je toch graag lekker tegen elkaar aan zonder een naad ertussen? Dan is een matrastopper met een goed matras aan te raden. Uiteraard is een pocketvering matras van 80 x 200 cm tevens geschikt voor eenpersoonsbedden. Ook voor solo-slaapcomfort kun je terecht bij Tiqqel!

Pocketvering matras kopen

Bij Tiqqel kun je eenvoudig je nieuwe pocketvering matras kopen. Wij doen ons uiterste best om je zo uitgebreid mogelijk te informeren. De volledige specificaties staan bij elk product duidelijk aangegeven. Heb je na het lezen van onze omschrijving toch nog vragen of heb je hulp nodig bij je slaapkamer ideeën? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan online, maar onze vriendelijke en ervaren medewerkers staan je ook graag te woord over de telefoon. Wanneer je bij ons je pocketvering matras gaat kopen profiteer je altijd van de beste service!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen