Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Slaapbanken

Slaapbank kopen

Wie praktisch is ingesteld, doet er goed aan een handige slaapbank te kopen. Hiermee schaf je twee meubels aan voor de prijs van één! Zo bespaar je de ruimte die je normaal gesproken kwijt zou zijn aan twee belangrijke onderdelen van je interieur. Bij Tiqqel heb je een ruime keuze als het op slaapbanken aankomt, met modellen van diverse vormen en afmetingen. Wil je comfortabel zitten én slapen met elkaar combineren? Dan is een slaapbank kopen in onze eigenwijze webwinkel een praktische oplossing!

Zit slaapbank kopen

Tiqqel is dé winkel om een stijlvolle zit slaapbank te kopen. Ons prachtige zitcomfort is ook nog eens in verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit maakt het eenvoudiger om van je slaap- of logeerkamer een mooi geheel te maken. Qua stijl en kleur kun je bijvoorbeeld rekening houden met je opbergkasten, door een zit slaapbank te kopen die hier in esthetisch opzicht volledig op aansluit. Maak het jezelf gemakkelijk, zowel bij het uitkiezen van je nieuwe meubilair bij Tiqqel als in het gebruik ervan!

Hoek slaapbank kopen

Wil je gemakkelijk met je meubilair kunnen schuiven? Dan is een hoek slaapbank kopen aan te raden. Deze bestaat namelijk uit twee onderdelen, die je ook los van elkaar kunt gebruiken. Kies uit onder andere een comfortabele bank met een poef die je voor alledrie de zitplekken neer kunt zetten of een sofa en een loungebank die samen een geheel vormen maar ook los van elkaar te gebruiken zijn. Voor de beste zit- en slaapgelegenheden kunnen we je van harte aanbevelen om een hoek slaapbank te kopen bij Tiqqel! Ook een bed kopen voor je logés - of voor jezelf, natuurlijk - doe je eenvoudig bij ons.

Slaapbank kopen tips

Als je van plan bent om een nieuwe slaapbank te gaan kopen, komen onze tips wellicht goed van pas. Vraag je bijvoorbeeld eerst af wie er voornamelijk gebruik van dit meubelstuk gaat maken. Zul je er zelf met regelmaat op zitten of liggen of is het meer bedoeld voor gasten? Houd ook rekening met de beschikbare ruimte in de kamer waar je de bank neer gaat zetten. Maak bovendien een keuze uit onze slaapbanken voor een model dat helemaal opgaat in je interieur. Kom je er een beetje uit? Neem gerust contact op met de enthousiaste klantenservicemedewerkers van Tiqqel als je voor een slaapbank kopen meer tips nodig hebt.

Ook voor een goed matras of goede lattenbodem kopen ben je bij ons aan het juiste adres!

Slaapbank kopen online

Het gemakkelijke aan Tiqqel is dat je een nieuwe slaapbank kopen online kunt doen. Dat geldt ook voor andere slaapkamer meubels die ruimte helemaal compleet maken. Zo kunnen we je prachtige tweepersoonsbedden bieden die garant staan voor een ontspannen nachtrust. Ook hebben we een ruim assortiment babykamer meubels! Heb jij al een slaapkamer ideeën? Dan kun je al je meubilair hiervoor, inclusief je slaapbank, kopen bij Tiqqel. Online en telefonisch zijn wij bereikbaar voor eventuele hulp en extra informatie!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen