Gespreid betalen vanaf €100 tot €3500
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Werkkamer

Werken wordt een stuk leuker als je zelf de voorwaarden voor een succesvolle werkdag schept. In de filosofie van Tiqqel is een sfeervol ingerichte werkkamer het beste begin dat je jezelf kunt wensen. Wij zijn een woonwinkel met een inspirerend aanbod voor wie graag zijn eigen weg kiest. Met een opgeruimd bureau creëer je rust in je hoofd, dat is de theorie. Wij zetten met ons gevarieerde aanbod graag die ene stap extra. Een functioneel ingerichte werkkamer is niet voldoende als de juiste sfeer ontbreekt. In ons assortiment vind je alle inspiratie die je nodig hebt voor je eigen persoonlijke succesformule!

Werkkamer inrichten

Wil je voor jezelf een werkkamer inrichten op de manier die het beste bij jouw werkwijze past? Dan vind je bij Tiqqel alles wat je zoekt! Bij ons kunt u een landelijk bureau van bijvoorbeeld het merk Tenzo kopen met en zonder lades in de meest uiteenlopende stijlen. Als je van orde houdt, is een bureau met opbergruimte de beste oplossing. Zo zet je gemakkelijk alles op tafel wat je nodig hebt, maar houd je jouw bureaublad voor de rest zoveel mogelijk leeg. Veel creatieve geesten voelen zich beter thuis met iets meer chaos. Dan is een ruim bureau waarop je van alles kunt etaleren niet alleen vrolijk maar ook inspirerend! Iedereen is een Tiqqeltje anders, jij ook. Houd daar rekening mee als je jouw werkkamer gaat inrichten.

Werkkamer inspiratie

Veel goede ideeën ontstaan pas in een werkkamer die inspiratie in overvloed biedt. Tiqqel heeft een uitgebreid assortiment met bureaumeubilair in de meest uiteenlopende stijlen. Presteer jij het beste in een werkomgeving met strakke en minimalistische lijnen? Dan ben je in onze webshop aan het juiste adres. Voor wie meer van chic houdt is een brocante stijl een echte aanrader. Met een elegante setting vind je in je werkkamer alvast inspiratie voor een toekomst waarin je het helemaal hebt gemaakt.  

Wegdromen is natuurlijk een stuk comfortabeler in een ergonomische bureaustoel. Deze bestel je bij Tiqqel eenvoudig in de stijl van je werkkamer.

Werkkamer ideeën

Bij woonwinkel Tiqqel kom je bij de inrichting van je werkkamer nooit ideeën en ogen tekort. Heb je ons ooit horen zeggen dat je alleen een bureau en wilt u een bureaustoel kopen? Als je toch de ruimte hebt, is het helemaal niet zo gek om een kleine loungebank te plaatsen in je werkkamer. Ideeën zijn niet gebonden aan een vaste pose. Als je op je rug ligt kun je net zo goed inspiratie vinden als in een zittende positie. Bekijk ons ruime assortiment en laat je inspireren door een design bank of een van onze andere stijlvolle meubels, zoals onze kapstokken! Wil je in bed werken? Daar is Tiqqel natuurlijk niet op tegen! Als jij je werk goed kunt doen in jouw persoonlijk ingerichte werkomgeving zijn wij tevreden!

Moderne werkkamer

De laptop of pc is vaak het stralende middelpunt van een moderne werkkamer. Daarom is het een goed idee om een bureau te kopen dat daarvoor voldoende plaats biedt. Tiqqel heeft bureaus in verschillende afmetingen, zodat ook werken met twee beeldschermen standaard een optie is. Ben je op zoek naar een moderne werkkamer die multifunctioneel is? Dan is een bureau met instelbaar bureaublad een echte aanrader. Deze kun je desgewenst ook gebruiken als tekentafel voor je wildste plannen. Je kiest voor je eigen stijl en werkwijze met het ruime aanbod van Tiqqel!

Tiqqel is de webwinkel op het gebied van wonen, eten, slapen, werken en voor het buiten leven. Voor woonkamer, slaapkamer en eetkamer inspiratie ben je bij ons aan het juiste adres!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen